Cykelbelysning

Cykelbelysning billigt online ✓ Elcyklar, MTB, hybridcyklar, standardcyklar, racingcyklar och cykeltillbehör ✓ Glöm inte cykelhjälm, cykelbelysning och reflexer - säkerhet som är bra och billig ✓ Cykelbelysning av bra kvalitet och pris

 
Sidor: 1 2 3Nästa sidaSista sidan

BELYSNINGSSET SIGMA SPORTSTER/MONO RL LADDNINGSBART SVART

BELYSNINGSSET SIGMA SPORTSTER/MONO RL LADDNINGSBART SVART
Endast 629 kr

Sigma Sportster ger en 50 meter lång ljusbild. Välj mellan två ljuslägen, som har brinntider på 3,5 och 7 timmar. Tack vare USB-laddning är det enkelt att ladda din Sportster. Den femstegade batteriindikatorn ger dig bra information om återstående brinntid. MONO RL är en liten och modern baklampa. Loop ljusdesign uppladdningsbart litiumjonbatteri, mikro-USB-laddnings port, enkel montering, denna lilla lampa gör att du blir sedd.

BAKLAMPA SIGMA MICRO SVART

BAKLAMPA SIGMA MICRO SVART
Endast 89 kr

Sigma Micro - en liten lampa för alla tillfällen. De färgglada Sigma Micros är praktiska, användbara och passar bra till: cyklar, hjälmar, barnvagnar, ryggsäckar, hundhalsband, båtar, en arm eller ett ben när du joggar eller åker inlines, eller på en nyckelring som ficklampa.

FRAMLAMPA LIGHT & MOTION URBAN 650 LADDNINGSBAR

FRAMLAMPA LIGHT & MOTION URBAN 650 LADDNINGSBAR
Endast 1 162 kr

Light & Motion Urban 650 USB har en genomtänkt design med cykelpendlaren i åtanke och tillräckligt kraftfull för att tillgodose stigcyklistens behov av belysning.

FRAMLAMPA BLACKBURN LOCAL 50

FRAMLAMPA BLACKBURN LOCAL 50
Endast 219 kr

Blackburn Local 50 är en prisvärd framlampa som gör att du syns i trafiken. 50 lumen, smidigt silikonfäste och bra brinntid är några utmärkande egenskaper.

BAKLAMPA GARMIN VARIA

BAKLAMPA GARMIN VARIA
Endast 649 kr

Smarta Varia cykellampor från Garmin hjälper till att skapa säkrare cykling genom att ställa in sig efter ändrade ljusförhållanden samt cykelhastighet när de paras ihop med vissa Edge cykeldatorer. När det omgivande ljuset blir svagare eller starkare justeras bakljuset automatiskt när det paras ihop med en ljusavkännande Edge 1000-cykeldator. Lamporna behöver vara smartare, inte starkare Fungerar oberoende och integreras sömlöst med kompatibla Edge® cykeldatorer Allt eftersom cyklistens fart ökar projiceras cykellampans ljus längre bort eller närmare om farten minskar när den kopplas ihop med vissa Edge cykeldatorer När ljusförhållandena ändras blir de smarta Varia framljusen och -bakljusen automatiskt starkare eller svagare när de paras ihop med en ljusavkännande Edge 1000 Justeringar, däribland på/av, kan göras manuellt med den medföljande fjärrkontrollen Vem du än är, vart du än åker, dag eller natt Oavsett om du tränar, åker till jobbet eller bara är ute på en trevlig kvällstur med familjen kan cykellamporna Varia anpassa sig efter hastighet och ljusförhållanden för att ge dig ljus där du behöver det som bäst. Manuella på/av-kontroller så att du även kan använda lamporna när du cyklar på dagen. Varia radar varnar för trafik som närmar sig bakifrån Varia-serien med produkter för medveten cykling innehåller även bakre radar som kan varna dig ? via kompatibla Edge cykeldatorer eller en huvudenhet ? när trafiken bakom dig närmar sig. Radarn fångar upp bilar eller lastbilar på 140 meter och kan spåra flera mål som närmar sig. Bakljuset varnar även fordon som närmar sig om att det är en cyklist framför. Specifikation Mått: 3,8 cm x 9,2 cm x 1,7 cm Vikt: 52,0 g Lägen: fast sken Lumen: 22 Batteritid (högeffektsläge): 4 timmar Laddningstid: 2 timmar ANT+: ja Vattenklassning: IPX7 Kompatibla enheter Edge® 1000 Edge® 520 Edge® Explore 1000 I förpackningen Varia-bakljus (TL 301) Sadelfäste som vrids ett kvarts varv Bakljus med flera fästen som vrids ett kvarts varv mikroUSB-kabel Snabbstartsguide

BELYSNINGSSET M TIGER SPORTS RAY-CITY-CLIP LADDNINGSBAR SVART OCH RÖD/SVART

BELYSNINGSSET M TIGER SPORTS RAY-CITY-CLIP LADDNINGSBAR SVART OCH RÖD/SVART
Endast 349 kr

M Tiger Sports Ray City-Clip är den helsköna och mycket smarta lösningen för dig som behöver synas i trafiken med din cykel, barnvagn, rullator, spark, kickbike eller liknande. Ray City-Clip sälj i paket med två st lampor, en som ger rött sken och en som ger vitt. Battericell ingår i paketet och lamporna laddas enkelt och smidigt via USB - kabel medföljer.

BELYSNINGSSET BONTRAGER ION 100/FLARE R CITY

BELYSNINGSSET BONTRAGER ION 100/FLARE R CITY
Endast 749 kr

Bontrager ION 100 och Flare R City är en komplett belysningslösning för att användas både i mörker och i dagsljus. Ion 100 R och Flare R City har fokuserad optik, oregelbundet blinkmönster och en bred ljusbild för att försäkra att du syns. Deras kompakta design och breda ljusbild är optimerade för stadscykling och de USB-uppladdningsbara lamporna är perfekta på alla typer av cyklar. Varför behövs lampljus på dagen? När det blev obligatoriskt på bilar minskade olycksfrekvensen med 25 %. För motorcyklar minskade den med 13 %. Dagsljusfunktion för cyklar är helt enkelt en logisk följd. All tillgänglig forskning visar att det bästa sättet för en cyklist att förbättra sin synlighet i trafiken är att använda dagsljuslampor med blinkfunktion. Hur kommer det sig att lampljuset syns i dagsljus? Bontragers dagsljusfunktion Daytime Running Light (DRL) har unika egenskaper som gör att ljuset syns på dagen. Följande är särskilt utmärkande för våra produkter. Fokus Det krävs en specialdesign för att skapa ett ljus som är synligt på dagen. Genom att rikta och förstärka lampljuset intensifierar vi ljuskäglan och ökar dess räckvidd. En lampa utan dagsljusfunktion kan förefalla stark, men observeras ändå inte i dagsljus. Blinkfunktion De flesta bakljus har ett regelbundet blinkmönster. Det är svårare att upptäcka än ett blinkmönster som hela tiden förändrar intensitet och frekvens. Dagsljusinställningen som finns på lampor med Bontrager Daytime Running Light är specialkonstruerad för att öka synligheten genom varierande intensitet och ett oregelbundet blinkmönster. Räckvidd Daytime Running Light är ljusstarkare än inställningen som används i mörker för att ge bilförare förlängd reaktionstid. Lampor med Bontrager Daytime Running Light kan upptäckas på ett större avstånd än andra lampor, från 400 m upp till över 2 km i dagsljus beroende på modell. Den bästa lösningen Om du vill minska risken för att råka ut för en olycka visar forskningen att cykellampor med dagsljusfunktion är den enskilt bästa produktlösningen för att lättare upptäckas i trafiken. 2,4x Med en blinkande baklampa på dagen är det 2,4 gånger större chans att du upptäcks än utan lampa, och med en kontinuerligt lysande lampa ökar chansen 1,4 gånger. Bontrager Daytime Running Light har ett oregelbundet blinkmönster för att vara lättare att upptäcka, i synnerhet i dagsljus. 80 % 8 av 10 cykelolyckor inträffar under dagtid. Dagsljusfunktion är den enskilt effektivaste lösningen för att du ska synas bättre på dagen. Dagsljusfunktionen DRL Varselljus har visat sig signifikant minska antalet kollisioner för bilar, motorcyklar och cyklar (Paine, et al., 2006). Se hur DRL-lampor fungerar!

FRAMLAMPA TEC DIOD SVART

FRAMLAMPA TEC DIOD SVART
Endast 99 kr

Tec framlampa 3.7 V 850 mAh lithiumbatteri Laddningsbar via USB 20 lux

CYKELDATOR GARMIN EDGE EXPLORE 1000

CYKELDATOR GARMIN EDGE EXPLORE 1000
Endast 3 849 kr

När äventyret kallar, svara på två hjul med Edge Explore 1000. Den här navigatorn passar utmärkt för terrängåkning och äventyr och har en förinstallerad Garmin-cykelkarta med ruttdragningsbara vägar och cykelstigar, höjddata, intressanta platser och adressökning. Cykeldator med GPS för terrängåkning och äventyr Navigering längs vägar eller i terräng med Garmins förinlästa cykelkarta Ange sträcka och andra parametrar och välj mellan upp till tre tur och retur-alternativ Planera nya vägar att följa, på enheten eller via appar Händelsedetektering¹ erbjuder automatiska eller manuella signaler till nödkontakter Anslutna funktioner¹: direktöverföringar, samtals- och sms-aviseringar, livespårning, väder Kör utanför lederna Med tur och retur-ruttdragning kan du få vägledning om du vill upptäcka nya rutter i din hemstad eller när du är långt hemifrån och vill utforska omgivningarna. Ange bara hur långt du vill åka, startriktning och höjdparametrar så beräknar Edge upp till tre cykelanpassade rutter. Enkel ruttplanering Skapa rutter direkt på Edge Explore 1000 med hjälp av den förinstallerade kartan och intressanta platser. Eller planera och ladda ned rutter med hjälp av Garmin Connect? (stationär eller mobil) eller appar från tredje part. Säkrare cykelmiljö Edge Explore 1000 är den första GPS-cykeldatorn som erbjuder händelsedetektering¹ via en integrerad accelerometer. I händelse av en olycka kan den här funktionen manuellt eller automatiskt skicka din plats till dina nödkontaktpersoner. Den är även kompatibel med Edge-fjärrkontrollen, så att du kan cykla mellan olika skärmbilder samtidigt som du håller händerna på styret. Ett annat sätt att skapa en säkrare cykelmiljö är att lägga till Varia?-bakåtradar och cykellampor, som är kompatibla med Edge Explore 1000. Smartphone-anslutning När du utforskar världen på två hjul kan du ha telefonen undanstoppad och skyddad från elementen och njuta av anslutna funktioner som vädervarningar och smartaviseringar som visas på din Edge. När den är ihopparad med din kompatibla smartphone och appen Garmin Connect Mobile ger Edge livespårning, inkommande samtal, e-post och sms, delning i sociala medier, väder, trådlösa överföringar och skickar och tar emot banor. Med LiveTrack kan dina vänner och din familj följa dina cykelturer i realtid var som helst i världen. Vart du än åker Edge Explore 1000 är också kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter, så att du har tillgång till fler signalalternativ, vart cykelturen än tar dig. Detta innehåller förpackningen Edge Explore 1000 Frontfäste Styrstam-/styrfästefäste Edge-fjärrkontroll med fästen Silikonfodral mikro-USB-kabel Handböcker

FRAMLAMPA SIGMA MICRO BLÅ

FRAMLAMPA SIGMA MICRO BLÅ
Endast 89 kr

Sigma Micro är en liten lampa för alla tillfällen. De färgglada Sigma Micros är praktiska, användbara och passar bra till: cyklar, hjälmar, barnvagnar, ryggsäckar, hundhalsband, båtar, en arm eller ett ben när du joggar eller åker inlines, eller på en nyckelring som ficklampa.

FRAMLAMPA BBB STRIKE 300 LADDNINGSBAR SVART

FRAMLAMPA BBB STRIKE 300 LADDNINGSBAR SVART
Endast 669 kr

BBB Strike 300 är en kompakt lättviktsbelysning som laddas via USB. Med kraftig 300 Lumen XP-G CREE LED. 5 lägen: super beam, high beam, standard beam, low beam och blinkande. Med laddningsindikator. Kan monteras på hjälm med tillbehörsfästet 18-BLS-70. Högkvalitets Lithium-jon (2300mAh 3.7V) batteripack kan (ur)laddas upp till 400 ggr utan märkbar kraftskillnad. Vikt: 127 g. Storlek: 112x35x40 mm

FRAMLAMPA KROSS PARSEC 2200

FRAMLAMPA KROSS PARSEC 2200
Endast 1 099 kr

Kross Parsec 2200 är en riktigt vass framlampa för träning i mörker eller seriös pendling och med sina 2200 lumen kommer du garanterat både se och synas. Denna lilla väldesignade lampa är fullproppad med teknik och du kommer garanterat uppskatta smidigheten med att kunna reglera lampan med den trådbundna fjärrkontrollen. Storleken på själva lampan är 50 x 52 mm (inkl. fästet).

FRAMLAMPA GARMIN VARIA UT800 SMART TRAIL EDITION

FRAMLAMPA GARMIN VARIA UT800 SMART TRAIL EDITION
Endast 1 379 kr

Oavsett om du cyklar i stan eller ute i skogen behöver du inte ge upp bara för att solen gör det. Här har du en smart cykellampa som lyser starkare och längre och när du ändrar din hastighet, justeras även Garmin Varia UT800. När UT800 paras ihop med en Edge cykeldator justerar den ljusstyrkan till den lumen du behöver i upp till 4 timmar, så att du alltid kan cykla tryggt. Cykellampa med hög intensitet för användning både ute i spåret och i staden. Synlig i dagsljus på mer än 1,6 km håll Lyser med 800 lumen i upp till 1,5 timmar Justerar automatiskt ljusstyrkan efter omgivande ljusförhållanden, hastighet och cykelprofil1 för att förlänga batteritiden Kan användas separat eller paras ihop med en kompatibel Edge cykeldator för att automatiskt sätta på eller stänga av lampor, reglera ljusstyrkan med mera Innehåller 5 ljuslägen, inklusive hög, medel, låg, natt, blinkande natt och blinkande dag Se ljuset De smarta funktionerna i Varia UT800 gör att kan du para ihop den med kompatibla Edge med ljussensorer. När Varia UT800 har parats ihop justerar den automatiskt strålens intensitet baserat på hastigheten och cykelprofilen, så att du får mer ljus när du åker snabbare, samtidigt som du sparar på batteriet vid lägre hastigheter. Den anpassar sig också automatiskt till de omgivande ljusförhållandena och batterikapaciteten för att du ska kunna cykla längre, och med bara en enkel knapptryckning på Edge-datorn eller en särskild fjärrkontroll kan du slå av och på lamporna, reglera ljusstyrkan med mera. Mångsidigt ljus Varia gör det enkelt att anpassa ljuset efter rådande förhållanden. Varia UT800 har 5 ljuslägen, inklusive hög (800 lumen), medium (400 lumen), låg (200 lumen), blinkande natt (100 till 300 lumen) och blinkande dag (mer än 700 lumen). Vid full effekt syns den i dagsljus på mer än 1,6 km håll. Klar för cykling! Varia UT800 smart cykellampa har en lätt lågprofilsdesign som är enkel att fästa på styret med out-front-fästet eller på hjälmen med ett hjälm- eller friktionsfäste2, och den väger mindre än 140 gram. Vad ingår? Varia UT800 Smart Cykellampa Laddningskabel Hjälmfäste Manuellt 1 När den paras ihop med kompatibla Edge-enheter med sensor för omgivande ljus. 2 Cyklister måste följa lokala lagar om lampornas placering vid cykling på landsväg. Varia UT800 överensstämmer inte med den tyska vägtrafikförordningen (StVZO).

FRAMLAMPA CATEYE VOLT200 HL-EL151RC LADDNINGSBAR

FRAMLAMPA CATEYE VOLT200 HL-EL151RC LADDNINGSBAR
Endast 399 kr

Cateye Volt200 HL-EL151RC är en (via USB) laddningsbar framlampa som ger ifrån sig upp till 200 lumen vilket är tillräckligt för att du både skall se själv vart och synas i trafiken av dina medtrafikanter.

BELYSNINGSSET GARMIN VARIA COMBO PACKAGE

BELYSNINGSSET GARMIN VARIA COMBO PACKAGE
Endast 2 799 kr

Smarta Varia cykellampor från Garmin hjälper till att skapa säkrare cykling genom att ställa in sig efter ändrade ljusförhållanden samt cykelhastighet när de paras ihop med vissa Edge cykeldatorer¹. När hastigheten ökar projiceras framljuset automatiskt längre fram där det behövs som bäst. När det omgivande ljuset blir svagare eller starkare justeras både framljuset och bakljuset automatiskt när de paras ihop med en ljusavkännande Edge 1000-cykeldator. Strålen bryts för att förhindra att framljuset bländar mötande trafik. Lamporna behöver vara smartare, inte starkare Fungerar oberoende och integreras sömlöst med kompatibla Edge® cykeldatorer Allt eftersom cyklistens fart ökar projiceras cykellampans ljus längre bort eller närmare om farten minskar när den kopplas ihop med vissa Edge cykeldatorer När ljusförhållandena ändras blir de smarta Varia framljusen och -bakljusen automatiskt starkare eller svagare när de paras ihop med en ljusavkännande Edge 1000 Justeringar, däribland på/av, kan göras manuellt med den medföljande fjärrkontrollen Vem du än är, vart du än åker, dag eller natt Oavsett om du tränar, åker till jobbet eller bara är ute på en trevlig kvällstur med familjen kan cykellamporna Varia anpassa sig efter hastighet och ljusförhållanden för att ge dig ljus där du behöver det som bäst. Manuella på/av-kontroller så att du även kan använda lamporna när du cyklar på dagen. Varia radar varnar för trafik som närmar sig bakifrån Varia-serien med produkter för medveten cykling innehåller även bakre radar som kan varna dig ? via kompatibla Edge cykeldatorer eller en huvudenhet ? när trafiken bakom dig närmar sig. Radarn fångar upp bilar eller lastbilar på 140 meter och kan spåra flera mål som närmar sig. Bakljuset varnar även fordon som närmar sig om att det är en cyklist framför. Specifikation Mått: framljus: 4,8 x 9,2 x 4,0 cm Mått: bakljus: 3,8 cm x 9,2 cm x 1,7 cm Vikt: framljus: 222,0 g (7,8 oz); bakljus: 52,0 g Lägen: framljus: helljus, halvljus, automatisk stråle; bakljus: fast sken Lux (när endast framljus används): 65 lux vid 10 meter Lumen: framljus: 300; bakljus: 22 Batteritid (högeffektsläge): framljus: 2,5 timmar; bakljus: 4 timmar Laddningstid: framljus: 6 timmar; bakljus: 2 timmar ANT+®: ja Vattenklassning: IPX7 Kompatibla enheter Edge® 1000 Edge® 520 Edge® Explore 1000 I förpackningen Varia-framljus (HL 501) Bakljus (TL 301) Varia-fjärrkontroll med landsvägscykelfäste och mountainbikefäste. Universellt frontfäste Sadelfäste som vrids ett kvarts varv Bakljus med flera fästen som vrids ett kvarts varv mikroUSB-kabel Snabbstartsguide

FRAMLAMPA SIGMA SPORTSTER LADDNINGSBAR SVART

FRAMLAMPA SIGMA SPORTSTER LADDNINGSBAR SVART
Endast 459 kr

Sigma Sportster ger en 50 meter lång ljusbild. Välj mellan två ljuslägen, som har brinntider på 3,5 och 7 timmar. Tack vare USB-laddning är det enkelt att ladda din Sportster. Den femstegade batteriindikatorn ger dig bra information om återstående brinntid.

BAKLAMPA BONTRAGER FLARE R LADDNINGSBAR

BAKLAMPA BONTRAGER FLARE R LADDNINGSBAR
Endast 559 kr

65 lumen syns på över 2 kilometers håll, dag som natt, för bästa tänkbara säkerhet. Se till att synas med balanserad optik som har konstruerats för 270 graders synlighet både på nära håll och längre avstånd. Två ljuslägen för dagsljus, två för mörker. Daytime Steady 4,25 timmar, Nighttime Steady 21 timmar, Daytime Flash 5,75 timmar, Nighttime Flash 23 timmar. Batterisparläget vid 5 procents batteritid gör att du kan komma hem säkert även när batteriet är nästan slut. Med Sync Bracket-systemet går det snabbt och lätt att ställa in, montera och ta bort lampan. Ingår: USB-kabel. Sync-konsolen passar till sadelstolpar på 22,2?35,0 mm och kan roteras för att kompensera för sadelstolpens vinkling. Varför behövs lampljus på dagen? När det blev obligatoriskt på bilar minskade olycksfrekvensen med 25 %. För motorcyklar minskade den med 13 %. Dagsljusfunktion för cyklar är helt enkelt en logisk följd. All tillgänglig forskning visar att det bästa sättet för en cyklist att förbättra sin synlighet i trafiken är att använda dagsljuslampor med blinkfunktion. Hur kommer det sig att lampljuset syns i dagsljus? Bontragers dagsljusfunktion Daytime Running Light (DRL) har unika egenskaper som gör att ljuset syns på dagen. Följande är särskilt utmärkande för våra produkter. Fokus Det krävs en specialdesign för att skapa ett ljus som är synligt på dagen. Genom att rikta och förstärka lampljuset intensifierar vi ljuskäglan och ökar dess räckvidd. En lampa utan dagsljusfunktion kan förefalla stark, men observeras ändå inte i dagsljus. Blinkfunktion De flesta bakljus har ett regelbundet blinkmönster. Det är svårare att upptäcka än ett blinkmönster som hela tiden förändrar intensitet och frekvens. Dagsljusinställningen som finns på lampor med Bontrager Daytime Running Light är specialkonstruerad för att öka synligheten genom varierande intensitet och ett oregelbundet blinkmönster. Räckvidd Daytime Running Light är ljusstarkare än inställningen som används i mörker för att ge bilförare förlängd reaktionstid. Lampor med Bontrager Daytime Running Light kan upptäckas på ett större avstånd än andra lampor, från 400 m upp till över 2 km i dagsljus beroende på modell. Den bästa lösningen Om du vill minska risken för att råka ut för en olycka visar forskningen att cykellampor med dagsljusfunktion är den enskilt bästa produktlösningen för att lättare upptäckas i trafiken. 2,4x Med en blinkande baklampa på dagen är det 2,4 gånger större chans att du upptäcks än utan lampa, och med en kontinuerligt lysande lampa ökar chansen 1,4 gånger. Bontrager Daytime Running Light har ett oregelbundet blinkmönster för att vara lättare att upptäcka, i synnerhet i dagsljus. 80 % 8 av 10 cykelolyckor inträffar under dagtid. Dagsljusfunktion är den enskilt effektivaste lösningen för att du ska synas bättre på dagen. Dagsljusfunktionen DRL Varselljus har visat sig signifikant minska antalet kollisioner för bilar, motorcyklar och cyklar (Paine, et al., 2006). Se hur DRL-lampor fungerar!

BAKLAMPA TOPEAK REDLITE AERO

BAKLAMPA TOPEAK REDLITE AERO
Endast 159 kr

BAKLAMPA TOPEAK REDLITE AERO

Sidor: 1 2 3next pagelast page