Cykelkorgar och cykelväskor

Cykelkorgar och cykelväskor billigt online ✓ Elcyklar, MTB, hybridcyklar, standardcyklar, racingcyklar och cykeltillbehör ✓ Glöm inte cykelhjälm, cykelbelysning och reflexer - säkerhet som är bra och billig ✓ Cykelkorgar och cykelväskor av bra kvalitet och pris

 
Sidor: Första sidanFörra sidan26 27 28 29 30 31 32 33 34 35Nästa sidaSista sidan

Forefront Mips

Forefront Mips
Endast 1 995 kr

Forefront Mips är en heltäckande cykelhjälm från Smith som passar utmärkt för mountainbike eller racing. AEROCORE? konstruktionen med Koroyd® gör hjälmen väldigt lätt och välventilerad hjälm som erbjuder ett säkert skydd. Kan integreras helt med solglasögon, googles, en pannlampa eller kamera.

Katari 1.5

Katari 1.5
Endast 595 kr

Katari 1.5 är en smidig liten vätskeryggsäck från Osprey som passar utmärkt till springturen eller cykelrundan. Den innehåller en integrerad 1.5L Hydraulics LT-vätskeblåsa men behåller samtidigt en mycket bra passform och komfort. Med innovativa, ventilerade nätbärremmar, ryggpanel och nätbröstrem låser fast ryggsäcken på din rygg, medan bitmunstycket alltid kan nås tack vare den innovativa magnetiska bröstremmen, vilken kan öppnas och stängas med en hand, medan man aldrig behöver lyfta ögonen från spåret.

Surly Big Dummy Rails

Surly Big Dummy Rails
Endast 759 kr

Surly Big Dummy Rails

Shield Cameleon

Shield Cameleon
Endast 1 795 kr

Shield från Julbo har en snygg ram för cross-/mountainbike-hoppare för att återspegla både deras äventyrsanda och tekniska förmåga. All sorts terräng och allt skydd, Shield öppnar både ditt synfält och ditt sinne till vad som är möjligt. De sitter bra och böjda tempel med Grip Nose gör så att de håller sig på huvudet när det blir lite guppigt! Luftflödesventilation och avtagbara mjuka sidoskydd garanterar maximal komfort.

Tectal Race Spin

Tectal Race Spin
Endast 2 295 kr

Tectal Race Spin är en välventilerad hjälm som är utvecklad för aggressiv trail och enduro. Skalet och stoppningen är skapade för att ge hög säkerhet trots låg vikt. Hjälmen skyddar större del av huvudet än konventionella hjälmar. Ventilationen är testad och optimerad med hjälp av en vindtunnel. Utrustad med rotationskyddet SPIN för maximalt skydd vid fall.

Splash 20+5

Splash 20+5
Endast 995 kr

Splash 20+5 från VAUDE är en cykelryggsäck för terrängen. Ryggsäcken utlovar perfekt passform med hög ventilation tack vare F.L.A.S.H. ställbara axelremmar och Aeroflex mesh på ryggplattan. Packvolymen kan expanderas från 20 till 25 liter via dragkedja. Splash 20+5 är märkt med VAUDE Green Shape Label som står för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material.

Arctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover

Arctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover
Endast 675 kr

Arctic Waterproof Hi-Vis Winter Shoe Cover från GripGrab är ett av de varmaste skoöverdragen på marknaden och oumbärliga för riktigt kalla vinterdagar. Materialets höga synlighet ökar säkerheten vid cykling i dunkla förhållanden. Skoöverdraget är tillverkat av 4mm vattentät neoprene med ihåligt fiberfoder som ger dig maximal värmeisolering. Arctic Hi-Vis är konstruerade med IntelliSeal?, en innovativ teknologi som markant ökar hållbarheten och vattentätheten hos skoöverdragen.

Paragon Knee/Shin Protection

Paragon Knee/Shin Protection
Endast 745 kr

Paragon Knee/Shin Protection från Alpinestars är lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstark och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Går ner en bit på smalbenet för att skydda lite mer än ett vanligt knäskydd.

Bushwhacker II Helmet

Bushwhacker II Helmet
Endast 1 895 kr

Bushwhacker II Helmet från Sweet Protection är en lätt cykelhjälm med STACC ventiler och ställbar passform som ger ett säkert skydd i cykelspåret.

Cross Trail 5x

Cross Trail 5x
Endast 1 195 kr

Cross Trail 5x från Silva är en lättaste pannlampan i Cross Trail 5-serie. En mångsidig pannlampa med USB-laddning, generös brinntid och flera fästalternativ. Enkel att använda och ta med ? vart du än ska.

Light Midseason Arm Warmers

Light Midseason Arm Warmers
Endast 299 kr

Arm Warmers Light från GripGrab är en isolerande och andningsbar armvärmare, för cykling på kallare vår- och sommardagar eller när det är oförutsägbart väder. Unisex.

Silex 300

Silex 300
Endast 13 995 kr

Alla vägar är dina! Silex 300 är Meridas mest komfortabla och allsidiga landsvägscykel någonsin. Med inspiration från modern terrängcykelgeometri: långt överrör och styrrör i kombination med kort styrstam och reach, vilket ger dig en väldigt behaglig sittställning.

Seat Pack XT

Seat Pack XT
Endast 445 kr

Uppdaterad version av Timbuk2`s klassiska Bike Bag. Förbättrad fästningsanordning, huvudfack med bred blixtlåsöppning och vattentäta paneler gör väskan till ett riktigt bra cykeltillbehör.

Sock MTB Thin Mid With Hydrostop

Sock MTB Thin Mid With Hydrostop
Endast 595 kr

Sock MTB Thin Mid With Hydrostop i herrmodell är en tunn, lätt och mediumlång strumpa som är vattentät tack vare Hydrostop. Sock MTB Thin Mid With Hydrostop är anpassad speciellt för MTB (Mountain Biking) och ger en perfekt balans mellan värme och andning.

Motion+

Motion+
Endast 495 kr

Motion+ från Bliz har strömlinjeformad glasögondesign och optimal passform. Motion+ kommer med tre olika linser för varierande väderförhållanden. Det är en mångsidig sportbrilla som passar bra till flera olika sporter. Motion+ är en något mer renodlad modell med färre tekniska lösningar. Dess enkelhet är omtyckt eftersom den sitter lätt på huvudet och således ger bra passform och komfort.

Shelter Bootie

Shelter Bootie
Endast 395 kr

Shelter Bootie är elastiska skoöverdrag av vind- och vattentäta material som skyddar fötterna i kalla och våta förhållanden. Shelter Bootie är utrustade med neopren fram för extra värme, förstärkning i häl och tå och slitstark, vattentät 3/4-dragkedja bak. Tejpade, vattentäta sömmar.

Classic Thermal Knee Warmers

Classic Thermal Knee Warmers
Endast 395 kr

Knävärmarna GripGrab Classic är den perfekta lösningen för att cykla i övergångsårstiderna. De erbjuder värdefull isolering för känsliga knäleder. Dessutom är de mjuka, varma och har god andningsförmåga. Håll kylan borta från dina knän så du kan fortsätta att cykla.

Hastighetssensor Bluetooth Smart

Hastighetssensor Bluetooth Smart
Endast 445 kr

Hastighetssensor Bluetooth Smart från Polar mäter hastigheten och distansen under cykelturen. Sensorn använder Bluetooth Smart teknologi som gör den energisnål. Efter cyklingen kan du analysera passet via Polar Flow webbtjänsten.

Sidor: first pageprev page26 27 28 29 30 31 32 33 34 35next pagelast page