Bell

Bell billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Bell av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Bell hos Outnorth

Bell från Naits är en ringklocka som passar alla cyklar och storlekar på styret. Ringklockan monteras enkelt på styret helt utan verktyg.

Endast 49 kr
 

Relaterade produkter

Galler Basil för Pluto svart

Galler Basil för Pluto svart
339 kr

Galler Basil skydd för Pluto korg, svart, mått 50 x 35 x 23 cm.

Active Tempo Smallface

Active Tempo Smallface
795 kr

Bliz Tempo Smallface sportglasögon är i grunden samma modell som Tempo men är mindre i storlek och således anpassad för mindre ansikten. Tempo Smallface den absolut lättaste modellen i Bliz sortiment och är designad för att både sitta lätt på näsan och samtidigt maximera sikten när du utöver olika sporter. Tack vare sin avtagbara Top Bar är Tempo perfekt för både löpning och cykel när det ställs extra krav på god sikt, för exempel i en framåtlutad cykelposition. Tempo Smallface är tillverkad i det lätta och flexibla materialet TR90 och kommer med en extra lins, 20mm justerbart band och justerbara skalmändar och näsdel i friktionsgummi. Tempo Smallface avtagbara Top Bar har även ett svettband som effektivt hjälper till så att svett har svårare att tränga ner bakom linserna och nå dina ögon. Tempo Smallface är mindre i sin design och passar därför optimalt till små och upp till normalstora ansikten. Bliz Tempo Smallface sportglasögon är optimala till främst cykel och löpning, men passar även bra till längdskidåkning och andra krävande multisporter.

POCito Crane

POCito Crane
895 kr

POCito Crane från POC är en cykelhjälm för barn/ungdomar med ett avancerat skydd och lämpar sig för alla typer av aktiviteter. Har ett storleksjusteringssystem för perfekt passform.

Sadelväska Bontrager Pro Quick Cleat large

Sadelväska Bontrager Pro Quick Cleat large
389 kr

Bontrager Pro Quick Cleat Seat Pack är till för cyklister på språng. Tack vare Quick Cleat-fästsystemet är det enkelt att flytta väskorna från en cykel till en annan eller att ta med dig dina viktiga prylar när du har cyklat färdigt för dagen. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial så att den tål vägsmutsen från dina häftiga äventyr. Denna lätta väska håller ordningen på dina viktigaste tillbehör under åkturerna. Lätt att fästa och ta av på några få sekunder med det praktiska Quick Cleat-fästsystemet Invändig ficka för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Reflexdetaljer ökar synligheten i mörker Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Kompatibel med de flesta sadelrails i kolfiber Volym 1,4 liter

Silex 600

Silex 600
18 995 kr

Alla vägar är dina! Silex 600 är Meridas mest komfortabla och allsidiga landsvägscykel någonsin. Med inspiration från modern terrängcykelgeometri: långt överrör och styrrör i kombination med kort styrstam och reach, vilket ger dig en väldigt behaglig sittställning.

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 16 mm

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 16 mm
119 kr

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 16 mm

Duo S

Duo S
6 795 kr

Duo S Headlamp är en mycket kraftfull pannlampa från Petzl som är enkel att använda och mycket slitstarka. Växla mellan fem olika lägen för att få till den perfekta ljusstrålen för varje situation. Bärs med fördel över en hjälm eller utan. När lampan ställts in på Boost läget, ger den ifrån sig en 1100 lumens stark ljusstråle.

Dissenter Helmet

Dissenter Helmet
1 195 kr

Dissenter Helmet från Sweet Protection är en lätt cykelhjälm med gjuten teknologi och ett skal i ett enda stycke av polykarbonat. Flera ventiler håller dig sval hela dagen i cykelspåret.

Pack 'n Pedal Shield Pannier L

Pack 'n Pedal Shield Pannier L
1 395 kr

Pack´n Pedal Shield Pannier cykelväskor har tydliga reflexer och en vattentät, hoprullbar överdel. Väskorna säljs i par klarar tuffa säkerhets- och skyddskrav.