Bike Sensor

Bike Sensor billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Bike Sensor av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Bike Sensor hos Outnorth

Trådlös överföring med Bluetooth Smart och ANT+Kompatibel med sportklockor och mobilappar som stöder Bluetooth Smart eller ANT+Obs! Suunto Bike Sensor är inte kompatibel med följande Suunto Ambit-modeller: första generationen, Ambit2 R, Ambit3 Run, Suunto Quest och klockor i M-serien.

Endast 545 kr
 

Relaterade produkter

ProRide 598 Black

ProRide 598 Black
1 595 kr

Positionerar cykeln automatiskt när du fäster den, tack vare den unikt utformade ram- och hjulhållaren.Snabb och enkel förankring av cykeln ? det momentbegränsande vredet kontrollerar kraften som cykelramen utsätts för med tydlig indikation på korrekt montering.Trycket fördelas jämnt med hjälp av stora, mjuka vadderade gripklor som formar sig efter cykelns ram, vilket minskar risken för skador på ramen.Säker montering ? cykeln ramlar inte tack vare att gripklons nedre käft är längre.Stabila hjul ? ordentligt fastspända i smart utformade hjulhållare med diagonala snabbspännen.Enkel montering utan verktyg när du vill flytta hållaren från den ena sidan av bilen till den andra.T-spårsadaptrar (20x20 mm) ingår för att montera cykelhållaren direkt i lasthållarrör med T-spår.Uppfyller City Crash-normen.

Big Nine 20

Big Nine 20
6 495 kr

Big Nine 20 är en av Meridas mest populära modeller och är utrustad med hydrauliska skivbromsar för optimal kontroll och bromsverkan. Den har också justerbar och låsbar dämpargaffel samt Shimano Acera 24 för exakt precision när du växlar.

Arctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover

Arctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover
675 kr

Arctic Hi-Vis representerar en helt ny nivå av smidighet när det gäller att ta av och på skoöverdragen. Skoöverdraget saknar dragkedja och träs enkelt på innan man tar på sig cykelskorna. Detta har flera fördelar:Ökad passform runt skonSkoöverdraget passar till fler typer av skorIngen dragkedja innebär mindre irritation och en mer minimalistisk känslaÖkad vattentäthet i överdelenKompatibelt med de flesta pedalsystemen.

Hastighetssensor Bluetooth Smart

Hastighetssensor Bluetooth Smart
445 kr

Hastighetssensor Bluetooth Smart från Polar mäter hastigheten och distansen under cykelturen. Sensorn använder Bluetooth Smart teknologi som gör den energisnål. Efter cyklingen kan du analysera passet via Polar Flow webbtjänsten.

Chamois Glide

Chamois Glide
159 kr

Chamois Glide från Bodyglide håller dig längre på cykeln genom att skydda dina tillgångar från friktionen som orsakar sadelssår med en torr, osynlig, icke-fet barriär som håller länge. Unisex.

Classic Regular Cut Sock

Classic Regular Cut Sock
99 kr

Material42% Akryl, 26% Nylon, 25% Polyester, 5% Bomull, 2% Polyuretan.

Billingen Bike Helmet

Billingen Bike Helmet
445 kr

S = 54-56 cmM = 56-58 cmL = 58-60 cmCertifiering: CPSC och CE EN1078

Bracket 16

Bracket 16
1 345 kr

Bracket 16 har tre fack; ett stort huvudfack för regnkläder eller provision, ett fodrat fack för dina sportglasögon eller mer ömtåliga tillhörigheter och ett avtagbart fack för mindre verktyg som är bra att ha nära till hands om olyckan är framme. Det finns även en ficka på höftbältet med plats för en energibar eller andra småsaker.Regnskydd till ryggsäcken ingår om regnet står som spön i backen, men själva ryggsäcken är även impregnerad med Eco Finish som är en PFC-fri och vattenavstötande impregnering. Den här produkten har VAUDE Green Shape label som står för en miljövänlig produktion med hållbara material.brett och ventilerande höftbälte med komprimerande funktionvadderat höftbälte med fickasidoficka för en liten pumpfleecefodrad ficka för sportglasögonficka för små verktygurtagbar organizer i verktygsfickannyckelhållarefack för hjälmenkompressionsremmar på sidornasidofickor i meshställbar bröstremöppning för vätskesystemfäste för lysereflekterande detaljerregnskydd inkluderat med fäste för lyse

Bike Mid

Bike Mid
179 kr

Bike Mid har en sömlös konstruktion med tajt passform som minimerar risken för blåsor och skav.Material: 97% polyamid, 3% elastan