Cycle Glide

Cycle Glide billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Cycle Glide av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Cycle Glide hos Outnorth

Cycle Glide från Bodyglide håller dig längre på cykeln genom att skydda dina tillgångar från friktionen som orsakar sadelssår med en torr, osynlig, icke-fet barriär som håller länge. Unisex.

Endast 169 kr
 

Relaterade produkter

Seat Pack XT

Seat Pack XT
445 kr

Uppdaterad version av Timbuk2`s klassiska Bike Bag. Förbättrad fästningsanordning, huvudfack med bred blixtlåsöppning och vattentäta paneler gör väskan till ett riktigt bra cykeltillbehör.

Katari 1.5

Katari 1.5
595 kr

Katari 1.5 är en smidig liten vätskeryggsäck från Osprey som passar utmärkt till springturen eller cykelrundan. Den innehåller en integrerad 1.5L Hydraulics LT-vätskeblåsa men behåller samtidigt en mycket bra passform och komfort. Med innovativa, ventilerade nätbärremmar, ryggpanel och nätbröstrem låser fast ryggsäcken på din rygg, medan bitmunstycket alltid kan nås tack vare den innovativa magnetiska bröstremmen, vilken kan öppnas och stängas med en hand, medan man aldrig behöver lyfta ögonen från spåret.

M460

M460
1 795 kr

Polar M460 är en cykeldator med GPS som är kompatibel med olika effektmätare och hastighets- och kadenssensorer. Förutom Strava Live Segments och Polar Smart Coaching är datorn full av andra användbara cykelfunktioner och är en perfekt träningspartner både för landsvägscykling och mountainbike.

Galler Basil för Pluto svart

Galler Basil för Pluto svart
339 kr

Galler Basil skydd för Pluto korg, svart, mått 50 x 35 x 23 cm.

Saddle Bag

Saddle Bag
129 kr

Saddle Bag från Velova är en liten cykelväska som fästes med hjälp av kardborreknäppning under sadeln. Väskan är tillverkad av vattenavvisande material och har reflexdetaljer.

Arctic X Waterproof Deep Winter MTB/CX Shoe Cover

Arctic X Waterproof Deep Winter MTB/CX Shoe Cover
675 kr

Arctic X från GripGrab är lämpad för terrängcykling och är en extra hållbar version av Arctic: en av de varmaste skoöverdragen som finns på marknaden. De är vattentäta, välisolerad och idealisk för mycket kalla vinterdagar. De är tillverkad av 4 mm vattentät neopren med ett ihåligt fiberfoder som erbjuder maximal värmeisolering. Arctic X innehåller IntelliSeal ? en tiknik som vunnit Eurbike Award. En genial teknik som starkt förbättrar hållbarheten, passformen och vätebeständigheten hos skoöverdragen. Rekommenderas för terrängskor. Kompatibel med de flesta typer av pedalsystem.

Ambit3 Vertical HR

Ambit3 Vertical HR
3 795 kr

GPS-klocka från Suunto med avancerade funktioner för träning och återhämtning. Planera och spåra din stigande höjd på ett enkelt sätt - och återupplev och dela dina upplevelser efteråt. Pulsband ingår.

Sadelväska Bontrager Elite Visibility Yellow small

Sadelväska Bontrager Elite Visibility Yellow small
299 kr

Precis som en riktig kompis är Bontrager Elite Seat Pack alltid där för dig. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial för att tåla vägsmutsen från alla dina äventyr, och den håller ordning på dina viktigaste tillbehör under dina turer. Sadelmontering med kardborreband håller väskan ordentligt fast på cykeln Det smidiga sadelstolpsfästet förhindrar att väskan svänger i sidled Invändiga fickor för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Maximal säkerhet med reflexdetaljer som ökar synligheten vid alla tillfällen Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Volym 0,66 liter

Soft Flask 500 ml/17 oz

Soft Flask 500 ml/17 oz
199 kr

Salomons Soft Flask är en trevlig mjuk flaska som du kan fylla med vatten, sportdricka eller gel. Den har en bitventil precis som de som sitter på slangen till en större vätskeblåsa, vilket i kombination med den mjuka flaskan gör att du slipper spill och att vätskan skvalpar omkring.