Dissenter Helmet

Dissenter Helmet billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Dissenter Helmet av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Dissenter Helmet hos Outnorth

Dissenter Helmet från Sweet Protection är en lätt cykelhjälm med gjuten teknologi och ett skal i ett enda stycke av polykarbonat. Flera ventiler håller dig sval hela dagen i cykelspåret.

Endast 1 195 kr
 

Relaterade produkter

Kameraväska Thule Aspect Dslr Backpack svart

Kameraväska Thule Aspect Dslr Backpack svart
1 099 kr

Thule Covert Small DSLR Messenger är en raffinerad, liten väska med löstagbart facksystem för en DSLR-kamera med tillbehör. Egenskaper Löstagbart facksystem med vadderad botten med dubbel densitet Lättåtkomlig specialficka för din iPad® Perfekt passform och skydd tack vare origami-inspirerat facksystem som viks runt de minsta delarna av utrustningen Rymmer en DSLR-kamera plus upp till två objektiv eller blixtar Ordning och reda på iPhone, småsaker och tillbehör Tålig och vattenresistent Oxfordnylon i två färgtoner Med vattenavstötande Duraflex-fästen är huvudfacket ordentligt stängt och skyddat Justerbar vadderad axelrem och förstärkt bärhandtag Fodret med hög synlighet gör det enkelt att hitta små tillbehör Tekniska specifikationer Mått: 30 × 22 × 52 cm Innermått: 29 × 5.9 × 29 cm Vikt: 1.4 kg Färg: Black Material: Nylon Modellnamn: TAC-106 Artikelnummer: 3203410

Vivomove Hr Sport

Vivomove Hr Sport
2 095 kr

Kom i form med stil med Vivomove Hr, Ww, Sport från Garmin. Denna snygga smartwatch har pekskärm, en precisionsvisare som visar tiden och flyttar sig dynamiskt när du bläddrar igenom dina meddelanden, pulsmätningoch mycket mer. Den räknar steg och kalorier samtidigt som den håller koll på din hälsa, inklusive stressmätning under hela dagen. Med denna slimmade klocka på din arm klarar du av både vardagslivet och träningen med bravur!

Flaska 750 ml

Flaska 750 ml
45 kr

Enkel, lätt och en smidig vattenflaska från Enervit som funkar bra till all sorts träning.

Liner Surly Porteur gul 3-pack

Liner Surly Porteur gul 3-pack
319 kr

Liner Surly Porteur innehåller ett set om 3 påsar i vattenresisten nylon som är speciellt anpassade för Porteur´s 3 olika fack.

Shield

Shield
895 kr

Shield från Julbo har en snygg ram för cross-/mountainbike-hoppare för att återspegla både deras äventyrsanda och tekniska förmåga. All sorts terräng och allt skydd, Shield öppnar både ditt synfält och ditt sinne till vad som är möjligt. De sitter bra och böjda tempel med Grip Nose gör så att de håller sig på huvudet när det blir lite guppigt! Luftflödesventilation och avtagbara mjuka sidoskydd garanterar maximal komfort.

Paragon Knee Protector

Paragon Knee Protector
495 kr

Paragon Knee Protector från Alpinestars är ett lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstarkt och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Knäskyddet är komfortabelt och smidigt med hög skyddsnivå.

Brooks England Hoxton Cykelkorg - Styrväskor

Brooks England Hoxton Cykelkorg - Styrväskor
1 325 kr

Här har du en praktiskt och användbar cykelkorg för vardagens cykelturer till affären eller torgmarknaden. Den passar perfekt ihop med Brooks Englans väskor Camden och Brixton som är både snygga och praktiska.

Hiplok Lite

Hiplok Lite
795 kr

Den uppskattade Hiplok Lite i ett kompakt, lättviktspaket. Hiplok är ett Sold Secure-märkt kedjelås med patenterad bärbar design som gör att ryttaren kan justera den så att den passar midjan utan att låsa den åt dem.

Bracket 16

Bracket 16
1 345 kr

Bracket 16 från VAUDE är en 16-liters cykelryggsäck för terrängcyklingen. Ventex Active systemet säkerställer en perfekt passform och god ventilation medan det flexibla, komprimerande höftbältet håller ryggsäcken stilla på ryggen. Den något välvda EMP ryggplattan (Ergonomical Movement Panel) ger maximal rörelsefrihet på cykeln.