Elemnt Mini - Cycling Computer

Elemnt Mini - Cycling Computer billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Elemnt Mini - Cycling Computer av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Elemnt Mini - Cycling Computer hos Outnorth

Elemnt Mini - Cycling Computer är en liten och smidig sensorbaserad cykeldator från Wahoo. Den visar korrekt hastighet, distans och tid. Vill du ha fler funktioner, såsom GPS, går det utmärkt att koppla datorn till din mobil.

Endast 895 kr
 

Relaterade produkter

Paragon Knee Protector

Paragon Knee Protector
495 kr

Paragon Knee Protector från Alpinestars är ett lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstarkt och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Knäskyddet är komfortabelt och smidigt med hög skyddsnivå.

Rapid

Rapid
795 kr

Rapid från Bliz är en vidareutveckling av den omåttligt populära modellen Pace som vunnit flera VM- och OS-medaljer genom åren. Rapid är dessutom flerfaldig testvinnare, dels för sin oslagbara flexibilitet men kanske mest för sin fina passform för mindre ansikten.

Syncro 5

Syncro 5
795 kr

Syncro 5 är en slimmad och lätt träningsryggsäck från Osprey som passar utmärkt till såväl cykling som till vandring. Den är utrustad med ett AirSpeed?- bärsystem och en LightWire?-ram, vilket gör den mycket välventilerad. Utrustad med ventilerade prestanda-anpassade BioStretch?-bärremmar för att ytterligare öka luftflödet; även under de varmaste turerna, vandringarna eller stigarna kommer du att kunna glädjas åt otrolig ventilation och laststabilitet. Den strömlinjeformade profilen på ryggsäcken och cykelhjälmsfästet LidLock? gör den perfekt för cyklister som letar efter en effektiv, smidig lösning för att bära sin utrustning, medan de rymliga fickorna och det speciella facket för vätskesystem utrustar denna ryggsäck med verktyg som gör den till ett sant multisportsproffs.

Joint Vpd System Knee

Joint Vpd System Knee
1 595 kr

Joint Vpd System Knee är felxibelt armbågsskydd som har en internationellt certifierat stötdämpning. Skyddet är väl ventilerat med tyger som transporterar bort fukten ifrån din hud. VPDmaterialt omfamnar åkaren vilket gör att åkaren har stor rörelsefrihet men ändå är skyddad. Vid eventuellt fall stelnar materialet när och skyddar åkaren.

Venture MIPS

Venture MIPS
995 kr

Mountainbike-cyklister som letar efter en snygg hjälm med bra passform, ni kan sluta leta. Här är nya Venture MIPS från Smith! Med förlängd baksida för extra skydd, inre luftkanaler och 20 ventilationsflöden som håller dig sval och VaporFit? -systemet för optimal säkerhet och bekväm passform, är detta hjälmen du letar efter.

Elemnt - GPS, Tickr, RPM Combo

Elemnt - GPS, Tickr, RPM Combo
3 795 kr

Elemnt - GPS, Tickr, RPM Combo ger dig allt du behöver för din cykeltur på en och samma gång! Elemnt Cycling Computer har gott om funktioner, har trådlös uppkoppling och uppladdning,visar data i realtid, har KICKR power trainer control, Strava Live Segments, global maps & routes, en fullt anpassningsbar skärm med laddbart batteri och mer. Framför allt är Elemnt Cycling Computer är enkel att sätta upp och enkel att använda! Tickr Heart Rate Strap, RPM Speed Sensor och RPM Cadence Sensor fungerar utmärkt tillsammans med Elemnt Cycling Computer, en kombination som ger dig korrekt data i realtid.

Flaska 750 ml

Flaska 750 ml
45 kr

Enkel, lätt och en smidig vattenflaska från Enervit som funkar bra till all sorts träning.

Ride Winter Shoe Cover

Ride Winter Shoe Cover
385 kr

Ride Winter Shoe Cover är ett skoöverdrag från GripGrab som håller fötterna bekväma i kalla och våta förhållanden. Den är byggd av vattentät stretchig neopren med vattentäta sömmar och är konstruerad så att det är lätt att ta dem på även i farten.

Galler Basil för Pluto svart

Galler Basil för Pluto svart
339 kr

Galler Basil skydd för Pluto korg, svart, mått 50 x 35 x 23 cm.