Klammor Bontrager till Interchange Styrfäste 31.8 mm

Klammor Bontrager till Interchange Styrfäste 31.8 mm billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Klammor Bontrager till Interchange Styrfäste 31.8 mm av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Klammor Bontrager till Interchange Styrfäste 31.8 mm hos Cykelkraft

Interchange-fäste för följande Interchange-väsksystem: Trunk, Sidoväska, Quick Cleat och Styrkonsol.

Endast 59 kr
 

Relaterade produkter

Ninja Pouch Mountain

Ninja Pouch Mountain
299 kr

Ninja Pouch Mountain från Topeak är smart förvaring till en extra slang att ha med på cykelturen. Ninja Pouch Mountain monteras under flaskhållaren och får plats med en slang upp till storlek 29"x2; 35. Kan kombineras med de flesta flaskhållare.

Paragon Knee Protector

Paragon Knee Protector
495 kr

Paragon Knee Protector från Alpinestars är ett lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstarkt och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Knäskyddet är komfortabelt och smidigt med hög skyddsnivå.

MidLoader 3 L

MidLoader 3 L
475 kr

Midloader 3L från Topeak är en liten cykelväska som rymmer de viktigaste verktygen och utrustningen för att du inte ska bli strandad mitt ute i ingenstans. Väskan fästes med kardborreband på cykelns ram och är otroligt slitstark, stabil och vattenavstötande. Två vattenresistenta dragkedjor ger tillgång till huvudfacket från båda sidorna.

Kameraväska Thule Aspect Dslr Backpack svart

Kameraväska Thule Aspect Dslr Backpack svart
1 099 kr

Thule Covert Small DSLR Messenger är en raffinerad, liten väska med löstagbart facksystem för en DSLR-kamera med tillbehör. Egenskaper Löstagbart facksystem med vadderad botten med dubbel densitet Lättåtkomlig specialficka för din iPad® Perfekt passform och skydd tack vare origami-inspirerat facksystem som viks runt de minsta delarna av utrustningen Rymmer en DSLR-kamera plus upp till två objektiv eller blixtar Ordning och reda på iPhone, småsaker och tillbehör Tålig och vattenresistent Oxfordnylon i två färgtoner Med vattenavstötande Duraflex-fästen är huvudfacket ordentligt stängt och skyddat Justerbar vadderad axelrem och förstärkt bärhandtag Fodret med hög synlighet gör det enkelt att hitta små tillbehör Tekniska specifikationer Mått: 30 × 22 × 52 cm Innermått: 29 × 5.9 × 29 cm Vikt: 1.4 kg Färg: Black Material: Nylon Modellnamn: TAC-106 Artikelnummer: 3203410

Pakethållaradapter Thule Pack n Pedal 100039 svart

Pakethållaradapter Thule Pack n Pedal 100039 svart
219 kr

Thule Pack n Pedal Pannier Magnet+Attachment är en reservmagnet eller extra magnet för Thule Pack n Pedal cykelväskor. Egenskaper Unik jordartsmagnet skapar ett säkert fäste för den nedre delen av Thule Pack n Pedal cykelväskor. Del av den patentsökta "vanishing hardware"-lösningen med infällbara fästen för Thules Pack n Pedal cykelväskor. Kan användas tillsammans med samtliga Thule Pack n Pedal cykelväskor.

District Clips

District Clips
1 095 kr

District Clips från Five Ten har cykelspecifika funktioner som inkluderar en reflekterande bakflik för nattkörning, liksom ett enkelt rengörbart, väderbeständigt läder och syntetiskt övre för att hålla fötterna rena och torra. District Clips är en mode-inriktad sko med tekniska cykelfunktioner. Speciellt framtagen för MTB-cykling. Herrstorlekar.

Fäste Styrväska Topeak Fixer 8E för Elcyklar

Fäste Styrväska Topeak Fixer 8E för Elcyklar
189 kr

Fästet Topeak Fixer 8E för styrväskor är speciellt anpassat för elassisterade cyklar med displayer.

Patriot 15CB

Patriot 15CB
1 595 kr

PATRIOT 15 från USWE skyddar både din rygg och bär din packning när du kastar dig utför de brantaste kullarna och den hårdaste terrängen. Ryggsäcken har ett inbyggt CE-certifierade SAS-TEC mittryggskydd (SC-1 / CB52) av flexibelt viskoelastiskt skum med minneseffekt som återgår till sin ursprungliga form efter slag eller deformation. Med en lätt konstruktion, som håller15 liter packning och utrustning, håller den dig helt prepped och skyddad, utan att inkräkta på din stil.

Relief

Relief
139 kr

Relief ger kraftfull, tillfällig lindring före eller efter aktivitet för muskelledvärk orsakad av överansträngning. Rekommenderas för lättare ryggvärk, sträckningar, blåmärken, ledvärk och annat.