Light and Dry Micro First Aid Kit

Light and Dry Micro First Aid Kit billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Light and Dry Micro First Aid Kit av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Light and Dry Micro First Aid Kit hos Outnorth

Praktiskt sjukvårdskit som alltid bör följa med i ryggsäcken.Innehåller totalt 32 prylar:Sjukvårds broschyrSårstripesZinkoxidMicropore tejpOlika sorters plåsterAntispetiska våtservetterKompresserKlortabletterSäkerhetsnålarOBS! Medföljande instruktioner om hur produkten används finns endast på norska.

Endast 299 kr
 

Relaterade produkter

Raven 14

Raven 14
1 395 kr

AirScape? ryggpanel med skumkanter för komfort och passformBioStretch?-höftbälte och BioStretch?-bärremmarDesignad för kvinnorExtraficka framtillKompressionsficka i stretchmaterial framtillFicka med dragkedja på framsidanIntegrerad utrullningsbart ToolWrap? fack för verktygInvändigt fack för vätskesystemInvändig säkerhetsklämma för nycklarFack för cykelverktyg och reservdelarFäste för cykellampaLidLock? spänne för cykelhjälmReflekterande tryckBröstrem med magnetspänneStretchficka på framsidanStretchfickor på sidornaDragkedjeförsedd panelöppningDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik

Aspire

Aspire
1 995 kr

Aspire från POC har vidareutvecklats för att passa cyklisternas behov med en ny design, optimal komfort och känsla, med eller utan hjälm. Grilamid ramen är lätt, flexibel, hållbar och materialvalet gör att den alltid sitter på plats när fukten letar sig fram.

Bike Carrier Pro Ride

Bike Carrier Pro Ride
1 295 kr

Positionerar cykeln automatiskt när du fäster den, tack vare den unikt utformade ram- och hjulhållarenSnabb och enkel förankring av cykeln ? det momentbegränsande vredet kontrollerar kraften som cykelramen utsätts för med tydlig indikation på korrekt monteringTrycket fördelas jämnt med hjälp av stora, mjuka vadderade gripklor som formar sig efter cykelns ram, vilket minskar risken för skador på ramenSäker montering ? cykeln ramlar inte tack vare att gripklons nedre käft är längreStabila hjul ? ordentligt fastspända i smart utformade hjulhållare med diagonala snabbspännenEnkel montering utan verktyg när du vill flytta hållaren från den ena sidan av bilen till den andra

Cykeltransportväska Pro Mega

Cykeltransportväska Pro Mega
4 599 kr

PRO cykeltransportväska, vikt 8,7 KG. Lämplig för alla cyklar och hjuldimensioner, standard fickor med blixtlås för hjul och tillbehör, aluminiumram med justerbara armar i harts, skydd och intern stoppning.

Vertical 4

Vertical 4
1 345 kr

Patenterat "No Dancing Monkey? harness technology"Dubbela utgångar för rör från H2O-facket1.5L Shape-Shift ? vätskesystemFästsystem för stavarMulti-storlek, justerbar: M-XL (Bröst 80-115cm)Unisex passformDetta är en officiella produkt för Vasaloppet 2018.

Fäste Ortlieb Stealth CLosure för Back-/Front-Roller

Fäste Ortlieb Stealth CLosure för Back-/Front-Roller
69 kr

Ortlieb Stealth Clousure är ett fäste för Back-Roller och Front-Roller och Sport-Roller cykelväskor. Det är smidigt att handtera med sina klickknäppen.

Back Protector Enduro Vest

Back Protector Enduro Vest
1 995 kr

Certifieringar: EN 1621-2, Level 2.Skräddarsydd för att passa under tröjan.Avtagbart förvaringsbälte med ett fack till vätska. Rymliga fickorKardborrefäste.

RaceAqua X Waterproof MTB/CX Shoe Cover

RaceAqua X Waterproof MTB/CX Shoe Cover
495 kr

Den speciella version av RaceAqua har en öppen suldesign med stor häl och klämhål för att passa cross-country-skor. Själva basen är gjord av Kevlar för maximal hållbarhet. Detta gör att du kan stiga av din cykel i svåra områden och springa utan att kompromissa med dina skors funktionalitet eller glida på skosskydden.

Rogue 2,5L

Rogue 2,5L
795 kr

2L Crux ? reservoaren kan enkelt fyllas på, utan att du behöver ta ut den, via en snabböppning på framsidan av säcken. Två utvändiga fickor för småsaker som nycklar, plånbok, telefon eller förvaring av ett skallager. Den har också reflekterande detaljer för att hålla dig synlig på mörka morgnar och kvällar.