Off Road Bag S

Off Road Bag S billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Off Road Bag S av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Off Road Bag S hos Outnorth

invändig ficka med dragkedjaficka med dragkedja i locketexpanderar nertillavtagbar axelremklämmor för 25-32 mm och 32-36 mm diameterreflekterande detaljerregnskydd inkluderatMax lastkapacitet 2 kgHuvudmaterial: 100% polyamid; 200 D Mini Ripstop polyuretan beläggningMaterial 2: 100% polyester; 600 D polyuretan beläggningRegnskydd: 100% polyamidBeläggning: 100% polyuretan; 190 T polyuretanFoder: 100% polyamid; 200 D polyuretan beläggning

Endast 895 kr
 

Relaterade produkter

ProRide 598 Black

ProRide 598 Black
1 595 kr

Positionerar cykeln automatiskt när du fäster den, tack vare den unikt utformade ram- och hjulhållaren.Snabb och enkel förankring av cykeln ? det momentbegränsande vredet kontrollerar kraften som cykelramen utsätts för med tydlig indikation på korrekt montering.Trycket fördelas jämnt med hjälp av stora, mjuka vadderade gripklor som formar sig efter cykelns ram, vilket minskar risken för skador på ramen.Säker montering ? cykeln ramlar inte tack vare att gripklons nedre käft är längre.Stabila hjul ? ordentligt fastspända i smart utformade hjulhållare med diagonala snabbspännen.Enkel montering utan verktyg när du vill flytta hållaren från den ena sidan av bilen till den andra.T-spårsadaptrar (20x20 mm) ingår för att montera cykelhållaren direkt i lasthållarrör med T-spår.Uppfyller City Crash-normen.

Kestrel Lace

Kestrel Lace
1 395 kr

Kestrel Lace från Five Ten är byggd från framgången av den ursprungliga Kestrel. Den är utformad för att överföra kraft till pedalerna så effektivt som möjligt med en klassisk spetsförslutning. Kestrel Lace har en Stealth® C4?-yttersula och ett bredare klämgränssnitt som är kompatibelt med alla typer av SPD-pedaler. Kestrel Lace skaftet är av nylon, vilket gör den ungefär 15% mindre stel än den ursprungliga Kestrel, medan en EVA-mellansula ger utmärkt stötdämpning. Perfekt för Enduro- och All-Mountain-cyklister. Herrstorlekar.

Shelter Bootie

Shelter Bootie
395 kr

Shelter Bootie är elastiska skoöverdrag av vind- och vattentäta material som skyddar fötterna i kalla och våta förhållanden. Shelter Bootie är utrustade med neopren fram för extra värme, förstärkning i häl och tå och slitstark, vattentät 3/4-dragkedja bak. Tejpade, vattentäta sömmar.

Ninety-Six 29 600 Vasa Evertsberg

Ninety-Six 29 600 Vasa Evertsberg
21 995 kr

Ninety-Six 29 600 Vasa Evertsberg har cross country och långlopp i fokus! Meridas tävlingsmeriterade och prisbelönta heldämpade 29-tummare har 100 millimeters slaglängd och trampeffektiv Race Link Single Pivot fjädringsgeometri för cykling med full gas. En superlätt och allsidig tävlingsmaskin.

Escapist 25

Escapist 25
1 195 kr

Escapist 25 från Osprey är en ryggsäck som passar perfekt vare sig om du cyklar långa eller korta sträckor. AirScape-ryggpanelen ger dig rätt ventilation och stöd samtidigt som Biostretch-höftbältet och bärremmarna håller ryggsäcken bekvämt på plats.

Buran II

Buran II
1 995 kr

Invändigt laptop-fack passar för 17" MacBook ProIkoniskt snabbspänne med samma utseende som bilens säkerthetsbälte och med integrerad flasköppnareReflekterande detaljerStark kardborreknäppningÖglor att fästa karbinhakar eller cykelbelysning iSlittåligt 1050 D nylon tygVädertåligt foderYKK dragkedjor

Innerväska Ortlieb In-Put till Packväskor

Innerväska Ortlieb In-Put till Packväskor
99 kr

Ortlieb In-Put är en mångsidig innerväska till packväskor och passar modellerna Back-Roller, Front-Roller, Bike-Packer och Sport-Packer fram till 2006 och framåt och även de aktuella modellerna Back-Roller City och Front-Roller City. Man sätter enkelt i den med två clips inuti packväskan. Den har många fack och avdelningar och är verkligen behjälplig när det kommer till att organisera och hålla ordning i väskan. Har man denna behöver man inte vända upp och ner på väskan när man letar efter nycklarna, mobilen eller fickkniven. Det finns bättre saker att lägga tid och energi på. Detta är en smart och enkel lösning som inte bara bidrar med ordning utan även sinnesro! Den är 22 cm hög och 22 cm bred, väger 60 gram och är tillverkad i nylon.

Bracket 16

Bracket 16
1 345 kr

Bracket 16 har tre fack; ett stort huvudfack för regnkläder eller provision, ett fodrat fack för dina sportglasögon eller mer ömtåliga tillhörigheter och ett avtagbart fack för mindre verktyg som är bra att ha nära till hands om olyckan är framme. Det finns även en ficka på höftbältet med plats för en energibar eller andra småsaker.Regnskydd till ryggsäcken ingår om regnet står som spön i backen, men själva ryggsäcken är även impregnerad med Eco Finish som är en PFC-fri och vattenavstötande impregnering. Den här produkten har VAUDE Green Shape label som står för en miljövänlig produktion med hållbara material.brett och ventilerande höftbälte med komprimerande funktionvadderat höftbälte med fickasidoficka för en liten pumpfleecefodrad ficka för sportglasögonficka för små verktygurtagbar organizer i verktygsfickannyckelhållarefack för hjälmenkompressionsremmar på sidornasidofickor i meshställbar bröstremöppning för vätskesystemfäste för lysereflekterande detaljerregnskydd inkluderat med fäste för lyse