Regnskydd Packväska Thule Pack´N Pedal large gul

Regnskydd Packväska Thule Pack´N Pedal large gul billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Regnskydd Packväska Thule Pack´N Pedal large gul av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Regnskydd Packväska Thule Pack´N Pedal large gul hos Cykelkraft

Thule Pack 'n Pedal Pannier Rain Cover för användning med Thule Pack ?n Pedal? Commuter Pannier eller Thule Pack ?n Pedal? Large Adventure Touring Pannier.

Endast 149 kr
 

Relaterade produkter

M460

M460
1 795 kr

Polar M460 är en cykeldator med GPS som är kompatibel med olika effektmätare och hastighets- och kadenssensorer. Förutom Strava Live Segments och Polar Smart Coaching är datorn full av andra användbara cykelfunktioner och är en perfekt träningspartner både för landsvägscykling och mountainbike.

Pakethållaradapter Thule Pack n Pedal 100039 svart

Pakethållaradapter Thule Pack n Pedal 100039 svart
219 kr

Thule Pack n Pedal Pannier Magnet+Attachment är en reservmagnet eller extra magnet för Thule Pack n Pedal cykelväskor. Egenskaper Unik jordartsmagnet skapar ett säkert fäste för den nedre delen av Thule Pack n Pedal cykelväskor. Del av den patentsökta "vanishing hardware"-lösningen med infällbara fästen för Thules Pack n Pedal cykelväskor. Kan användas tillsammans med samtliga Thule Pack n Pedal cykelväskor.

Fenix 5S

Fenix 5S
6 395 kr

Fenix 5s är en lättare, snyggare och mer kompakt version utav Garmins Fenix 5 klockor. Utmärkt för dig som vill göra mer, utan att bära mer och söker en klocka som du kan bära överallt ? på kontoret eller i vildmarken ? för att hålla jämna steg med din aktiva livsstil. Så att du kan slå gårdagens resultat med avancerade funktioner som gör stor skillnad för dina träningsframsteg, som pulsmätning vid handleden, multi-sportprofiler, navigering och prestationsdata.

Brain Box Base

Brain Box Base
2 195 kr

Shred Brain Box Base MTB-hjälmen är en hållbar mountainbike hjälm som är speciellt utformad för freeride, downhill och enduro. Den har ett glasfiberskal med optimalt kylluftintag och varmluftskanaler, ett justerbart visir och plysch inredning. Dess mjuka komfortfodral har Aegis Microbe Shielding för anti-bakteriell och anti-luktverkan.

Katari 1.5

Katari 1.5
595 kr

Katari 1.5 är en smidig liten vätskeryggsäck från Osprey som passar utmärkt till springturen eller cykelrundan. Den innehåller en integrerad 1.5L Hydraulics LT-vätskeblåsa men behåller samtidigt en mycket bra passform och komfort. Med innovativa, ventilerade nätbärremmar, ryggpanel och nätbröstrem låser fast ryggsäcken på din rygg, medan bitmunstycket alltid kan nås tack vare den innovativa magnetiska bröstremmen, vilken kan öppnas och stängas med en hand, medan man aldrig behöver lyfta ögonen från spåret.

Defender Mtb M1&Xc11 Mudguard set

Defender Mtb M1&Xc11 Mudguard set
545 kr

Defender Mtb M1&Xc11 Mudguard set är en populär skärmsats från Topeak som passar till 27;5" eller 29" cyklar. Frontskärmen passar alla standard framgafflar och har ett unikt snabbfäste som gör det smidigt att fästa skärmen, samtidigt som den sitter säkert. Defender Mtb M1&Xc11 Mudguard set passar till dimensioner från 25,4 till 34,9 mm och är justerbar för optimal tillpassning.

Tectal Race Spin

Tectal Race Spin
2 295 kr

Tectal Race Spin är en välventilerad hjälm som är utvecklad för aggressiv trail och enduro. Skalet och stoppningen är skapade för att ge hög säkerhet trots låg vikt. Hjälmen skyddar större del av huvudet än konventionella hjälmar. Ventilationen är testad och optimerad med hjälp av en vindtunnel. Utrustad med rotationskyddet SPIN för maximalt skydd vid fall.

Leg Warmers Light

Leg Warmers Light
345 kr

Leg Warmers Light från GripGrab är isolerande, andningsbara och lätta benvärmare, för cykling på kallare vår- och sommardagar eller när det är oförutsägbart väder. Unisex.

Seat Pack XT

Seat Pack XT
445 kr

Uppdaterad version av Timbuk2`s klassiska Bike Bag. Förbättrad fästningsanordning, huvudfack med bred blixtlåsöppning och vattentäta paneler gör väskan till ett riktigt bra cykeltillbehör.