Restrap Rando Pakethållarväska - Styrväskor

Restrap Rando Pakethållarväska - Styrväskor billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Restrap Rando Pakethållarväska - Styrväskor av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Restrap Rando Pakethållarväska - Styrväskor hos Wiggle SE

En handtillverkad väska som passar perfekt att ha med på resan oavsett om du pendlar, springer ärenden eller ska ut på en roadtrip med cykeln.

Endast 1 619 kr
 

Relaterade produkter

Motion+

Motion+
495 kr

Motion+ från Bliz har strömlinjeformad glasögondesign och optimal passform. Motion+ kommer med tre olika linser för varierande väderförhållanden. Det är en mångsidig sportbrilla som passar bra till flera olika sporter. Motion+ är en något mer renodlad modell med färre tekniska lösningar. Dess enkelhet är omtyckt eftersom den sitter lätt på huvudet och således ger bra passform och komfort.

Shelter Bootie

Shelter Bootie
395 kr

Shelter Bootie är elastiska skoöverdrag av vind- och vattentäta material som skyddar fötterna i kalla och våta förhållanden. Shelter Bootie är utrustade med neopren fram för extra värme, förstärkning i häl och tå och slitstark, vattentät 3/4-dragkedja bak. Tejpade, vattentäta sömmar.

Splash 20+5

Splash 20+5
995 kr

Splash 20+5 från VAUDE är en cykelryggsäck för terrängen. Ryggsäcken utlovar perfekt passform med hög ventilation tack vare F.L.A.S.H. ställbara axelremmar och Aeroflex mesh på ryggplattan. Packvolymen kan expanderas från 20 till 25 liter via dragkedja. Splash 20+5 är märkt med VAUDE Green Shape Label som står för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material.

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 16 mm

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 16 mm
119 kr

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 16 mm

Bushwhacker II Helmet

Bushwhacker II Helmet
1 895 kr

Bushwhacker II Helmet från Sweet Protection är en lätt cykelhjälm med STACC ventiler och ställbar passform som ger ett säkert skydd i cykelspåret.

Paragon Knee/Shin Protection

Paragon Knee/Shin Protection
745 kr

Paragon Knee/Shin Protection från Alpinestars är lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstark och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Går ner en bit på smalbenet för att skydda lite mer än ett vanligt knäskydd.

Pack 'n Pedal Shield Pannier L

Pack 'n Pedal Shield Pannier L
1 395 kr

Pack´n Pedal Shield Pannier cykelväskor har tydliga reflexer och en vattentät, hoprullbar överdel. Väskorna säljs i par klarar tuffa säkerhets- och skyddskrav.

Tectal

Tectal
1 995 kr

Tectal är en cykelhjälm med hög ventilation som är speciellt utvecklad för tuffa tag i cykelspåret, både till vardags och tävling. Tectal har en låg vikt men ger ändå fullt skydd med sitt hårda skal och förstärkta EPS foder.

Shield Cameleon

Shield Cameleon
1 795 kr

Shield från Julbo har en snygg ram för cross-/mountainbike-hoppare för att återspegla både deras äventyrsanda och tekniska förmåga. All sorts terräng och allt skydd, Shield öppnar både ditt synfält och ditt sinne till vad som är möjligt. De sitter bra och böjda tempel med Grip Nose gör så att de håller sig på huvudet när det blir lite guppigt! Luftflödesventilation och avtagbara mjuka sidoskydd garanterar maximal komfort.