Sadelväska Bontrager Elite svart large

Sadelväska Bontrager Elite svart large billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Sadelväska Bontrager Elite svart large av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Sadelväska Bontrager Elite svart large hos Cykelkraft

Precis som en riktig kompis är Bontrager Elite Seat Pack alltid där för dig. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial för att tåla vägsmutsen från alla dina äventyr, och den håller ordning på dina viktigaste tillbehör under dina turer. Sadelmontering med kardborreband håller väskan ordentligt fast på cykeln Det smidiga sadelstolpsfästet förhindrar att väskan svänger i sidled Invändiga fickor för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Maximal säkerhet med reflexdetaljer som ökar synligheten vid alla tillfällen Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Volym 1,4 liter

Endast 359 kr
 

Relaterade produkter

Rapid

Rapid
795 kr

Rapid från Bliz är en vidareutveckling av den omåttligt populära modellen Pace som vunnit flera VM- och OS-medaljer genom åren. Rapid är dessutom flerfaldig testvinnare, dels för sin oslagbara flexibilitet men kanske mest för sin fina passform för mindre ansikten.

Paragon Knee Protector

Paragon Knee Protector
495 kr

Paragon Knee Protector från Alpinestars är ett lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstarkt och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Knäskyddet är komfortabelt och smidigt med hög skyddsnivå.

Syncro 5

Syncro 5
795 kr

Syncro 5 är en slimmad och lätt träningsryggsäck från Osprey som passar utmärkt till såväl cykling som till vandring. Den är utrustad med ett AirSpeed?- bärsystem och en LightWire?-ram, vilket gör den mycket välventilerad. Utrustad med ventilerade prestanda-anpassade BioStretch?-bärremmar för att ytterligare öka luftflödet; även under de varmaste turerna, vandringarna eller stigarna kommer du att kunna glädjas åt otrolig ventilation och laststabilitet. Den strömlinjeformade profilen på ryggsäcken och cykelhjälmsfästet LidLock? gör den perfekt för cyklister som letar efter en effektiv, smidig lösning för att bära sin utrustning, medan de rymliga fickorna och det speciella facket för vätskesystem utrustar denna ryggsäck med verktyg som gör den till ett sant multisportsproffs.

Ankare Ortlieb Ankare till packväskor svart

Ankare Ortlieb Ankare till packväskor svart
49 kr

Ankare Ortlieb är ett ankare som passar för alla packväskor från Ortlieb tillverkade 2006 eller senare. Det är både prisvärd och smidig!

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 20 mm

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 20 mm
99 kr

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 20 mm sätter du på din cykelväska från Ortlieb med QL2.1 system och på så vis kan du smidigt och enkelt fästa den på din pakethållare. Med ett klick kan du ta både av och på väskan och när du är ute och cyklar sitter den stabilt på plats.

Billingen Bike Helmet

Billingen Bike Helmet
445 kr

Billingen Bike Helmet är en cykelhjälm från Velova med In-Mold konstruktion och EPS foder som skyddar mot hårda stötar. Hjälmen har 21 ventiler och är justerbar för att sitta bekvämt hela dagen.

Omne Air Resistance Spin

Omne Air Resistance Spin
1 595 kr

Omne Air Resistance Spin från POC är en multifunktionell cykelhjälm anpassad för långa ansträngande turer likaväl som att pendla till jobbet.

Sadelväska Bontrager Pro Quick CLeat small

Sadelväska Bontrager Pro Quick CLeat small
329 kr

Bontrager Pro Quick Cleat Seat Pack är till för cyklister på språng. Tack vare Quick Cleat-fästsystemet är det enkelt att flytta väskorna från en cykel till en annan eller att ta med dig dina viktiga prylar när du har cyklat färdigt för dagen. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial så att den tål vägsmutsen från dina häftiga äventyr. Denna lätta väska håller ordningen på dina viktigaste tillbehör under åkturerna. Lätt att fästa och ta av på några få sekunder med det praktiska Quick Cleat-fästsystemet Invändig ficka för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Reflexdetaljer ökar synligheten i mörker Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Kompatibel med de flesta sadelrails i kolfiber Volym 0.66 liter

Joint Vpd System Knee

Joint Vpd System Knee
1 595 kr

Joint Vpd System Knee är felxibelt armbågsskydd som har en internationellt certifierat stötdämpning. Skyddet är väl ventilerat med tyger som transporterar bort fukten ifrån din hud. VPDmaterialt omfamnar åkaren vilket gör att åkaren har stor rörelsefrihet men ändå är skyddad. Vid eventuellt fall stelnar materialet när och skyddar åkaren.