Short Stack Base

Short Stack Base billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Short Stack Base av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Short Stack Base hos Outnorth

Shred Short Stack Base är en bekväm och lätt hjälm. Den har en ren design, ventilationskanaler och ett justerbart visir. Den täcker sidorna och baksidan av huvudet för maximal skydd och hållbarhet. Slytechs NoShock Teknik, som är integrerad i hjälmens kärna, ger överlägsen energidämpning mot krafter under slag. Det är det ett bra val för MTB och enduro cykling. Den har ett mjuk komfortfodral med som är anti-bakteriell.

Endast 1 395 kr
 

Relaterade produkter

Sadelväska Bontrager Elite svart small

Sadelväska Bontrager Elite svart small
299 kr

Precis som en riktig kompis är Bontrager Elite Seat Pack alltid där för dig. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial för att tåla vägsmutsen från alla dina äventyr, och den håller ordning på dina viktigaste tillbehör under dina turer. Sadelmontering med kardborreband håller väskan ordentligt fast på cykeln Det smidiga sadelstolpsfästet förhindrar att väskan svänger i sidled Invändiga fickor för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Maximal säkerhet med reflexdetaljer som ökar synligheten vid alla tillfällen Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Volym 0,66 liter

Monteringskabel Ortlieb för Ultimate 4-6 monteringskit

Monteringskabel Ortlieb för Ultimate 4-6 monteringskit
79 kr

Monteringskabel Ortlieb för Ultimate 4-6 monteringskit

Vivomove Hr

Vivomove Hr
2 245 kr

Vivomove Hr är en stilren smartwatch från Garmin som har en pekskärm med diskret display. Precisionsvisaren visar tiden och flyttar sig dynamiskt när du bläddrar igenom dina meddelanden, pulsmätning och mycket mer. Den räknar steg och kalorier samtidigt som den håller koll på din hälsa, inklusive stressmätning under hela dagen.

Paragon Knee/Shin Protection

Paragon Knee/Shin Protection
745 kr

Paragon Knee/Shin Protection från Alpinestars är lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstark och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Går ner en bit på smalbenet för att skydda lite mer än ett vanligt knäskydd.

M460

M460
1 795 kr

Polar M460 är en cykeldator med GPS som är kompatibel med olika effektmätare och hastighets- och kadenssensorer. Förutom Strava Live Segments och Polar Smart Coaching är datorn full av andra användbara cykelfunktioner och är en perfekt träningspartner både för landsvägscykling och mountainbike.

V650

V650
2 695 kr

V650 från Polar är en cykeldator med GPS för seriösa cyklister. Få de träningsdata och den vägledning du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Pulsbandet H10 medföljer.

Telefonväska Topeak Ridecase II iPhone 4 vit

Telefonväska Topeak Ridecase II iPhone 4 vit
309 kr

Topeak RideCase II passar iPhone 4 och det integrerade fästet ser till att du kan montera eller ta av det blixtsnabbt.

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard
895 kr

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard är ett batteripack från Silva. Det lätta packetkan fästas på nackplattan på din Silva lampa, i bältet eller på cykelramen. Batteriet uppfyller IPX5-standarden: Vattentålig, tål tungt regn och vatten från vilken alla riktningar.

Granville 10 Courier Bag

Granville 10 Courier Bag
1 395 kr

Granville 10 Courier Bag är en vattenresistent axelväska från Arc'teryx som har flera smarta fack för smidig förvaring. Inre ficka för 12" surfplatta.