Skin Pro 15 Set

Skin Pro 15 Set billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Skin Pro 15 Set av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Skin Pro 15 Set hos Outnorth

Skin Pro 10 Set från Salomon är en ryggsäck som passar aktiviteter med lite högre intensitet, som vandring, löpning eller cykling.

Endast 1 595 kr
 

Relaterade produkter

Rack Top Bag

Rack Top Bag
445 kr

Rack Top Bag från Velova är en praktiskt cykelväska som fästes med kardborrar på pakethållaren. Med ett stort huvudfack och två sidofack med dragkedja samt ett elastiskt band ovanpå får du plats med mycket packning. Väskan är tillverkad av vattenavvisande tyg med reflekterande kantband för att du ska kunna cykelsemestra oavsett väder och tid på dygnet.

Ankare Ortlieb Ankare till packväskor svart

Ankare Ortlieb Ankare till packväskor svart
49 kr

Ankare Ortlieb är ett ankare som passar för alla packväskor från Ortlieb tillverkade 2006 eller senare. Det är både prisvärd och smidig!

DO Blade

DO Blade
1 995 kr

DO Blade Raceday är ett par lätta, tåliga cykelglasögon från Poc. Gummidetaljer gör att solglasögonen sitter stadigt på plats. Linserna är optimerade för landsvägscykling genom att ge ökad kontrast på vägen så du snabbt kan se faror, som exempelvis rullgrus på vägbanan.

Elemnt - GPS, Tickr, RPM Combo

Elemnt - GPS, Tickr, RPM Combo
3 795 kr

Elemnt - GPS, Tickr, RPM Combo ger dig allt du behöver för din cykeltur på en och samma gång! Elemnt Cycling Computer har gott om funktioner, har trådlös uppkoppling och uppladdning,visar data i realtid, har KICKR power trainer control, Strava Live Segments, global maps & routes, en fullt anpassningsbar skärm med laddbart batteri och mer. Framför allt är Elemnt Cycling Computer är enkel att sätta upp och enkel att använda! Tickr Heart Rate Strap, RPM Speed Sensor och RPM Cadence Sensor fungerar utmärkt tillsammans med Elemnt Cycling Computer, en kombination som ger dig korrekt data i realtid.

Vivomove Hr Sport

Vivomove Hr Sport
2 095 kr

Kom i form med stil med Vivomove Hr, Ww, Sport från Garmin. Denna snygga smartwatch har pekskärm, en precisionsvisare som visar tiden och flyttar sig dynamiskt när du bläddrar igenom dina meddelanden, pulsmätningoch mycket mer. Den räknar steg och kalorier samtidigt som den håller koll på din hälsa, inklusive stressmätning under hela dagen. Med denna slimmade klocka på din arm klarar du av både vardagslivet och träningen med bravur!

Flaska 750 ml

Flaska 750 ml
45 kr

Enkel, lätt och en smidig vattenflaska från Enervit som funkar bra till all sorts träning.

Liner Surly Porteur gul 3-pack

Liner Surly Porteur gul 3-pack
319 kr

Liner Surly Porteur innehåller ett set om 3 påsar i vattenresisten nylon som är speciellt anpassade för Porteur´s 3 olika fack.

Relief

Relief
139 kr

Relief ger kraftfull, tillfällig lindring före eller efter aktivitet för muskelledvärk orsakad av överansträngning. Rekommenderas för lättare ryggvärk, sträckningar, blåmärken, ledvärk och annat.

Paragon Knee/Shin Protection

Paragon Knee/Shin Protection
745 kr

Paragon Knee/Shin Protection från Alpinestars är lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstark och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Går ner en bit på smalbenet för att skydda lite mer än ett vanligt knäskydd.