Smartphone Waistbag Transparent

Smartphone Waistbag Transparent billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Smartphone Waistbag Transparent av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Smartphone Waistbag Transparent hos Outnorth

Smartphone Waistbag Transparent är en midjeväska från MOC. Smidig förvarning när du vill ha med din smartphone på löpturen eller vandringen. Stretchigt och vattenavvisande.

Endast 299 kr
 

Relaterade produkter

Katari 1.5

Katari 1.5
595 kr

Katari 1.5 är en smidig liten vätskeryggsäck från Osprey som passar utmärkt till springturen eller cykelrundan. Den innehåller en integrerad 1.5L Hydraulics LT-vätskeblåsa men behåller samtidigt en mycket bra passform och komfort. Med innovativa, ventilerade nätbärremmar, ryggpanel och nätbröstrem låser fast ryggsäcken på din rygg, medan bitmunstycket alltid kan nås tack vare den innovativa magnetiska bröstremmen, vilken kan öppnas och stängas med en hand, medan man aldrig behöver lyfta ögonen från spåret.

M460

M460
1 795 kr

Polar M460 är en cykeldator med GPS som är kompatibel med olika effektmätare och hastighets- och kadenssensorer. Förutom Strava Live Segments och Polar Smart Coaching är datorn full av andra användbara cykelfunktioner och är en perfekt träningspartner både för landsvägscykling och mountainbike.

Galler Basil för Pluto svart

Galler Basil för Pluto svart
339 kr

Galler Basil skydd för Pluto korg, svart, mått 50 x 35 x 23 cm.

Sadelväska Bontrager Elite Visibility Yellow small

Sadelväska Bontrager Elite Visibility Yellow small
299 kr

Precis som en riktig kompis är Bontrager Elite Seat Pack alltid där för dig. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial för att tåla vägsmutsen från alla dina äventyr, och den håller ordning på dina viktigaste tillbehör under dina turer. Sadelmontering med kardborreband håller väskan ordentligt fast på cykeln Det smidiga sadelstolpsfästet förhindrar att väskan svänger i sidled Invändiga fickor för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Maximal säkerhet med reflexdetaljer som ökar synligheten vid alla tillfällen Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Volym 0,66 liter

Seat Pack XT

Seat Pack XT
445 kr

Uppdaterad version av Timbuk2`s klassiska Bike Bag. Förbättrad fästningsanordning, huvudfack med bred blixtlåsöppning och vattentäta paneler gör väskan till ett riktigt bra cykeltillbehör.

Arctic X Waterproof Deep Winter MTB/CX Shoe Cover

Arctic X Waterproof Deep Winter MTB/CX Shoe Cover
675 kr

Arctic X från GripGrab är lämpad för terrängcykling och är en extra hållbar version av Arctic: en av de varmaste skoöverdragen som finns på marknaden. De är vattentäta, välisolerad och idealisk för mycket kalla vinterdagar. De är tillverkad av 4 mm vattentät neopren med ett ihåligt fiberfoder som erbjuder maximal värmeisolering. Arctic X innehåller IntelliSeal ? en tiknik som vunnit Eurbike Award. En genial teknik som starkt förbättrar hållbarheten, passformen och vätebeständigheten hos skoöverdragen. Rekommenderas för terrängskor. Kompatibel med de flesta typer av pedalsystem.

Ankare Ortlieb Ankare till packväskor svart

Ankare Ortlieb Ankare till packväskor svart
49 kr

Ankare Ortlieb är ett ankare som passar för alla packväskor från Ortlieb tillverkade 2006 eller senare. Det är både prisvärd och smidig!

Tectal Race Spin

Tectal Race Spin
2 295 kr

Tectal Race Spin är en välventilerad hjälm som är utvecklad för aggressiv trail och enduro. Skalet och stoppningen är skapade för att ge hög säkerhet trots låg vikt. Hjälmen skyddar större del av huvudet än konventionella hjälmar. Ventilationen är testad och optimerad med hjälp av en vindtunnel. Utrustad med rotationskyddet SPIN för maximalt skydd vid fall.

Joint Vpd System Knee

Joint Vpd System Knee
1 595 kr

Joint Vpd System Knee är felxibelt armbågsskydd som har en internationellt certifierat stötdämpning. Skyddet är väl ventilerat med tyger som transporterar bort fukten ifrån din hud. VPDmaterialt omfamnar åkaren vilket gör att åkaren har stor rörelsefrihet men ändå är skyddad. Vid eventuellt fall stelnar materialet när och skyddar åkaren.