T.O.R.O. Protector 8

T.O.R.O. Protector 8 billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ T.O.R.O. Protector 8 av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper T.O.R.O. Protector 8 hos Outnorth

T.O.R.O.? Protector 8 från Camelbak är utformad för cykelåkare med alla förmågor som kan dra nytta av ökat skydd på spåret. Den har ett centrerat CE Level II-skydd i tillägg till 5 liter lastutrymme. Och naturligtvis har den komfortfokuserade detaljer som ett stabilitetsbälte och dubbla bältesspännband. För dig som helt enkelt vill testa dig själv på teknisk terräng eller koppla av, är T.O.R.O.? 8 en bra cykelkompis. Perfekt för mountain bike-cykling.

Endast 1 495 kr
 

Relaterade produkter

Monteringskabel Ortlieb för Ultimate 4-6 monteringskit

Monteringskabel Ortlieb för Ultimate 4-6 monteringskit
79 kr

Monteringskabel Ortlieb för Ultimate 4-6 monteringskit

Shoppingkasse Basil för Icon/Bold gul

Shoppingkasse Basil för Icon/Bold gul
39 kr

Vikbar Shoppingkasse Basil som levereras i praktisk väska med krokar för att fästa i cykelkorgen. Gul.

M460

M460
1 795 kr

Polar M460 är en cykeldator med GPS som är kompatibel med olika effektmätare och hastighets- och kadenssensorer. Förutom Strava Live Segments och Polar Smart Coaching är datorn full av andra användbara cykelfunktioner och är en perfekt träningspartner både för landsvägscykling och mountainbike.

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard
895 kr

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard är ett batteripack från Silva. Det lätta packetkan fästas på nackplattan på din Silva lampa, i bältet eller på cykelramen. Batteriet uppfyller IPX5-standarden: Vattentålig, tål tungt regn och vatten från vilken alla riktningar.

Vivomove Hr

Vivomove Hr
2 245 kr

Vivomove Hr är en stilren smartwatch från Garmin som har en pekskärm med diskret display. Precisionsvisaren visar tiden och flyttar sig dynamiskt när du bläddrar igenom dina meddelanden, pulsmätning och mycket mer. Den räknar steg och kalorier samtidigt som den håller koll på din hälsa, inklusive stressmätning under hela dagen.

Flaska 750 ml

Flaska 750 ml
45 kr

Enkel, lätt och en smidig vattenflaska från Enervit som funkar bra till all sorts träning.

Katari 1.5

Katari 1.5
595 kr

Katari 1.5 är en smidig liten vätskeryggsäck från Osprey som passar utmärkt till springturen eller cykelrundan. Den innehåller en integrerad 1.5L Hydraulics LT-vätskeblåsa men behåller samtidigt en mycket bra passform och komfort. Med innovativa, ventilerade nätbärremmar, ryggpanel och nätbröstrem låser fast ryggsäcken på din rygg, medan bitmunstycket alltid kan nås tack vare den innovativa magnetiska bröstremmen, vilken kan öppnas och stängas med en hand, medan man aldrig behöver lyfta ögonen från spåret.

Sadelväska Bontrager Elite svart small

Sadelväska Bontrager Elite svart small
299 kr

Precis som en riktig kompis är Bontrager Elite Seat Pack alltid där för dig. Den är tillverkad i ett hållbart nylonmaterial för att tåla vägsmutsen från alla dina äventyr, och den håller ordning på dina viktigaste tillbehör under dina turer. Sadelmontering med kardborreband håller väskan ordentligt fast på cykeln Det smidiga sadelstolpsfästet förhindrar att väskan svänger i sidled Invändiga fickor för säker förvaring av kort och värdesaker Nylonöglan på väskans utsida är lätt att fästa baklamporna i Maximal säkerhet med reflexdetaljer som ökar synligheten vid alla tillfällen Det lätta och robusta materialet står emot yttre påfrestningar och skyddar innehållet Volym 0,66 liter

Paragon Knee/Shin Protection

Paragon Knee/Shin Protection
745 kr

Paragon Knee/Shin Protection från Alpinestars är lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstark och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Går ner en bit på smalbenet för att skydda lite mer än ett vanligt knäskydd.