Telefonväska Topeak iPhone 4 vattentät svart

Telefonväska Topeak iPhone 4 vattentät svart billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Telefonväska Topeak iPhone 4 vattentät svart av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Telefonväska Topeak iPhone 4 vattentät svart hos Cykelkraft

Topeak Iphone DryBag är tillverkad i ett vattentätt material och passar till iPhone 4/4s. Ett smart sätt att förvara ditt favoritredskap, oavsett om det bara är för normal kommunikation eller om du skulle vilja kunna komma åt GPS:en under dina lite längre rundor. Givetvis ett har fodralet ett genomskinligt fönster så att du kan följa vad som händer i världen samtidigt som fästet ser till att du kan montera eller ta av den blixtsnabbt. Integrerat fäste

Endast 189 kr
 

Relaterade produkter

Vivomove Hr

Vivomove Hr
2 245 kr

Vivomove Hr är en stilren smartwatch från Garmin som har en pekskärm med diskret display. Precisionsvisaren visar tiden och flyttar sig dynamiskt när du bläddrar igenom dina meddelanden, pulsmätning och mycket mer. Den räknar steg och kalorier samtidigt som den håller koll på din hälsa, inklusive stressmätning under hela dagen.

Flaska 750 ml

Flaska 750 ml
45 kr

Enkel, lätt och en smidig vattenflaska från Enervit som funkar bra till all sorts träning.

Katari 1.5

Katari 1.5
595 kr

Katari 1.5 är en smidig liten vätskeryggsäck från Osprey som passar utmärkt till springturen eller cykelrundan. Den innehåller en integrerad 1.5L Hydraulics LT-vätskeblåsa men behåller samtidigt en mycket bra passform och komfort. Med innovativa, ventilerade nätbärremmar, ryggpanel och nätbröstrem låser fast ryggsäcken på din rygg, medan bitmunstycket alltid kan nås tack vare den innovativa magnetiska bröstremmen, vilken kan öppnas och stängas med en hand, medan man aldrig behöver lyfta ögonen från spåret.

Granville 10 Courier Bag

Granville 10 Courier Bag
1 395 kr

Granville 10 Courier Bag är en vattenresistent axelväska från Arc'teryx som har flera smarta fack för smidig förvaring. Inre ficka för 12" surfplatta.

Kedjeskydd Evoc svart

Kedjeskydd Evoc svart
129 kr

Evoc Kedjeskydd Svart är ett smart skydd för din kedja. Det skyddar både kedjan och omgivningen från nedsmutsning. Detta skydd är kanon om du inte vill att bilen ska bli smutsig eller att din cykeltransportväska ska bli kletig av olja inuti. Passar de flesta landsvägscyklarna, triathloncyklar och mountainbikes. Det är 60 x 30 cm och väger 120 gram.

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard
895 kr

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard är ett batteripack från Silva. Det lätta packetkan fästas på nackplattan på din Silva lampa, i bältet eller på cykelramen. Batteriet uppfyller IPX5-standarden: Vattentålig, tål tungt regn och vatten från vilken alla riktningar.

Shield

Shield
895 kr

Shield från Julbo har en snygg ram för cross-/mountainbike-hoppare för att återspegla både deras äventyrsanda och tekniska förmåga. All sorts terräng och allt skydd, Shield öppnar både ditt synfält och ditt sinne till vad som är möjligt. De sitter bra och böjda tempel med Grip Nose gör så att de håller sig på huvudet när det blir lite guppigt! Luftflödesventilation och avtagbara mjuka sidoskydd garanterar maximal komfort.

Ventral Spin

Ventral Spin
2 995 kr

Ventral Spin är en mycket lätt och välventilerad cykelhjälm från POC som skyddar ditt huvud om olyckan är framme. Utrustad med SPIN ett rotationsskydd som erbjuder ordentligt med skydd vid fall. Ditt huvud förblir svalt tack vare den unika konstruktionen som tillåter ordentligt med ventilation över hela hjälmen.

Cycling Wallet For Smartphones

Cycling Wallet For Smartphones
395 kr

Cycling Wallet For Smartphones från GripGrab håller din telefonen skyddad från regn och smuts. Den klara skärmen låter dig använda och ta bilder med din telefon utan att ta ut den ur plånboken. Ett utrymme inuti som har plats för kreditkort och ID och den strömlinjeformade designen gör det enkelt att stoppa i en ficka. Cykelplånboken är utformad för en iPhone 6/7 Plus mått utan skydd (158,2 mm x 77,9 mm).