Topeak Tote Vikbar cykelkorg - Cykelkorgar

Topeak Tote Vikbar cykelkorg - Cykelkorgar billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Topeak Tote Vikbar cykelkorg - Cykelkorgar av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Topeak Tote Vikbar cykelkorg - Cykelkorgar hos Wiggle SE

Denna vikbara cykelkorg är den perfekta lösningen när du tar cykeln till affären eller springer ärenden i stan. Cykelkorg med teleskophandtag och hjul för enkel hantering. Korgen har mycket utrymme för last och kan vikas ihop för smidig förvaring.

Endast 549 kr
 

Relaterade produkter

Shield

Shield
895 kr

Shield från Julbo har en snygg ram för cross-/mountainbike-hoppare för att återspegla både deras äventyrsanda och tekniska förmåga. All sorts terräng och allt skydd, Shield öppnar både ditt synfält och ditt sinne till vad som är möjligt. De sitter bra och böjda tempel med Grip Nose gör så att de håller sig på huvudet när det blir lite guppigt! Luftflödesventilation och avtagbara mjuka sidoskydd garanterar maximal komfort.

Paragon Knee Protector

Paragon Knee Protector
495 kr

Paragon Knee Protector från Alpinestars är ett lättviktsskydd med CE level 1 skyddklass. Slitstarkt och flexibelt skydd som har ett bra fuktgenomsläpp och en väldigt bra komfort. Slip On konstruktion med elastiska muddar och silikontryck för att skydden ska hållas på plats. Knäskyddet är komfortabelt och smidigt med hög skyddsnivå.

Flaska 750 ml

Flaska 750 ml
45 kr

Enkel, lätt och en smidig vattenflaska från Enervit som funkar bra till all sorts träning.

Brooks England Hoxton Cykelkorg - Styrväskor

Brooks England Hoxton Cykelkorg - Styrväskor
1 325 kr

Här har du en praktiskt och användbar cykelkorg för vardagens cykelturer till affären eller torgmarknaden. Den passar perfekt ihop med Brooks Englans väskor Camden och Brixton som är både snygga och praktiska.

Hiplok Lite

Hiplok Lite
795 kr

Den uppskattade Hiplok Lite i ett kompakt, lättviktspaket. Hiplok är ett Sold Secure-märkt kedjelås med patenterad bärbar design som gör att ryttaren kan justera den så att den passar midjan utan att låsa den åt dem.

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard
895 kr

Battery Pack 3,3ah Li-ion Hard är ett batteripack från Silva. Det lätta packetkan fästas på nackplattan på din Silva lampa, i bältet eller på cykelramen. Batteriet uppfyller IPX5-standarden: Vattentålig, tål tungt regn och vatten från vilken alla riktningar.

Kedjeskydd Evoc svart

Kedjeskydd Evoc svart
129 kr

Evoc Kedjeskydd Svart är ett smart skydd för din kedja. Det skyddar både kedjan och omgivningen från nedsmutsning. Detta skydd är kanon om du inte vill att bilen ska bli smutsig eller att din cykeltransportväska ska bli kletig av olja inuti. Passar de flesta landsvägscyklarna, triathloncyklar och mountainbikes. Det är 60 x 30 cm och väger 120 gram.

Rex

Rex
1 895 kr

Rex från Kask är en MTB-hjälm i toppklass, med bra prestandard, komfort och låg vikt. Dessa egenskaper utan att kompromissa på säkerheten. Rex har super bekväma ECO hakremmar gjorda av läder som inte irriterar huden. Dessa är också anti-allergisk och tvättbara . Hjälmen produceras i in-Mold teknik som garanterar bättre stötabsorbering och hjälmen har en extra inbyggd ram i kombination med MIT-teknik, vilket garanterar mycket hög säkerhet och skydd. MIT är extra skydd av polykarbonat som klär hjälmen. Bekväm Coolmax innerpadding som är avtagbara och tvättbara . OCTO FIT systemet kan enkelt och snabbt justeras under cykling med två fingrar. Utrustad med rörlig skärm, fäste för glasögon samt fäste för GoPro kamera. Hjälmen kommer i en förvanringspåse.

Hastighetssensor & Kadenssensor Bluetooth Smart

Hastighetssensor & Kadenssensor Bluetooth Smart
745 kr

Hastighetssensor & Kadenssensor Bluetooth Smart från Polar mäter dina cykelresultat och ger dig information om din mest effektiva trampfrekvens samt mäter hastigheten och sträckans längd. Sensorerna i detta setet kommunicerar via Bluetooth Smart-teknologin och är energisnåla.