Väska För Cykelkorg Skeppshult svart

Väska För Cykelkorg Skeppshult svart billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Väska För Cykelkorg Skeppshult svart av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Väska För Cykelkorg Skeppshult svart hos Cykelkraft

Väska Skeppshult för cykelkorg är precis som det låter en smart förvaringsväska att stoppa i cykelkorgen. Väskan ser till att hålla dina saker torra och skyddade från vind och vatten. Vattenavvisande material (600d polyester med PU-överdrag) Färg: Svart

Endast 299 kr
 

Relaterade produkter

District Clips

District Clips
1 095 kr

District Clips från Five Ten har cykelspecifika funktioner som inkluderar en reflekterande bakflik för nattkörning, liksom ett enkelt rengörbart, väderbeständigt läder och syntetiskt övre för att hålla fötterna rena och torra. District Clips är en mode-inriktad sko med tekniska cykelfunktioner. Speciellt framtagen för MTB-cykling. Herrstorlekar.

MidLoader 3 L

MidLoader 3 L
475 kr

Midloader 3L från Topeak är en liten cykelväska som rymmer de viktigaste verktygen och utrustningen för att du inte ska bli strandad mitt ute i ingenstans. Väskan fästes med kardborreband på cykelns ram och är otroligt slitstark, stabil och vattenavstötande. Två vattenresistenta dragkedjor ger tillgång till huvudfacket från båda sidorna.

Ninja Pouch Mountain

Ninja Pouch Mountain
299 kr

Ninja Pouch Mountain från Topeak är smart förvaring till en extra slang att ha med på cykelturen. Ninja Pouch Mountain monteras under flaskhållaren och får plats med en slang upp till storlek 29"x2; 35. Kan kombineras med de flesta flaskhållare.

Mini 18+

Mini 18+
345 kr

Mini 18+ är ett multiverktyg från Topeak med 18 stycken funktioner.

Fløyen Women's 4

Fløyen Women's 4
745 kr

Fløyen W 4 från Bergans är en lätt och funktionell aktivitetsryggsäck med suverän komfort och stabilitet. Fløyen W 4 är speciellt utformad efter kvinnors anatomi och har Bergans FlowPanel? som ger optimal ventilation och fukttransport i ryggen. RS3? är det patenterade stabiliseringssystemet från Bergans som gör att ryggsäcken sitter som gjuten på ryggen även vid hög aktivitet och mycket rörelse. Kompressionssystemet är enkelt att använda och kan dras åt och släppas ut medan du har på dig ryggsäcken. Det finns fack och förvaringslösningar för alla behov både invändigt och utvändigt. Fløyen W 4 levereras med HydraPak 1,5-liters BPA-fritt vätskesystem.

DO Blade

DO Blade
1 995 kr

DO Blade Raceday är ett par lätta, tåliga cykelglasögon från Poc. Gummidetaljer gör att solglasögonen sitter stadigt på plats. Linserna är optimerade för landsvägscykling genom att ge ökad kontrast på vägen så du snabbt kan se faror, som exempelvis rullgrus på vägbanan.

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 20 mm

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 20 mm
99 kr

Fäste Ortlieb QL2.1 Krokar med handtag 20 mm sätter du på din cykelväska från Ortlieb med QL2.1 system och på så vis kan du smidigt och enkelt fästa den på din pakethållare. Med ett klick kan du ta både av och på väskan och när du är ute och cyklar sitter den stabilt på plats.

Shelter Bootie

Shelter Bootie
395 kr

Shelter Bootie är elastiska skoöverdrag av vind- och vattentäta material som skyddar fötterna i kalla och våta förhållanden. Shelter Bootie är utrustade med neopren fram för extra värme, förstärkning i häl och tå och slitstark, vattentät 3/4-dragkedja bak. Tejpade, vattentäta sömmar.

Rack Top Bag

Rack Top Bag
445 kr

Rack Top Bag från Velova är en praktiskt cykelväska som fästes med kardborrar på pakethållaren. Med ett stort huvudfack och två sidofack med dragkedja samt ett elastiskt band ovanpå får du plats med mycket packning. Väskan är tillverkad av vattenavvisande tyg med reflekterande kantband för att du ska kunna cykelsemestra oavsett väder och tid på dygnet.