Cykeltillbehör

Cykeltillbehör billigt online ✓ Elcyklar, MTB, hybridcyklar, standardcyklar, racingcyklar och cykeltillbehör ✓ Glöm inte cykelhjälm, cykelbelysning och reflexer - säkerhet som är bra och billig ✓ Cykeltillbehör av bra kvalitet och pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8Nästa sidaSista sidan

Cykeldator Platinum för spinningcykel, Tunturi

Cykeldator Platinum för spinningcykel, Tunturi
Endast 1 449 kr

Display som är tillval til Tunturis spinningcykel Platinum

Garmin Fart- & Kadenssensor 2 Ant/Bt

Garmin Fart- & Kadenssensor 2 Ant/Bt
Endast 750 kr

Paket med lättinstallerade kadens- och hastighetsgivare som hjälper dig att hålla koll på fart och pedalfrekvens. Enkel att montera och att komma igång med. Lirar med alla ANT+ och Blutooth-enheter. Fartsensor 2 ansluts till navet på något av hjulen. Kalibreras automatiskt om du har en Garmin Edge® cykeldator. Kadenssensor 2 går att fästa på vevarmar av alla storlekar. Mäter och visar pedalfrekvens/varv per minut.

Electra Bell Domed Ringer Coolcat

Electra Bell Domed Ringer Coolcat
Endast 140 kr

Traditionell fet ringklocka med skön grafik. Hörs tydligt i trafiken. Passar raka styren. "Easy-to-push"-spak.

Bontrager Bell Domed Ringer Cheers

Bontrager Bell Domed Ringer Cheers
Endast 100 kr

Traditionell ringklocka med skön grafik. Hörs tydligt i trafiken. Med en vacker bild på en ölsejdel... man blir nästan tårögd.

SPECIALIZED SIRRUS 3.0 BLK/RKTRED/BLK L

SPECIALIZED SIRRUS 3.0 BLK/RKTRED/BLK L
Endast 10 490 kr

Snabba Specialized Sirrus 3.0 har en bred repertoar och har på sistone faktiskt blivit den urbana pendlarcykeln nummer ett i vårt avlånga land. En perfekt cykel för allt från träning till pendling... plus allt däremellan. Har fin aluminiumram med flackare sadelrör vilket ger mer komfort och bättre ergonomi, samtidigt som den är tillräckligt lång för att ge den där sportiga och snabba upplevelsen som uppskattas av den hurtige svenska pendlaren. Har även snygg invändig vajerdragning. Med den riktigt fina FACT-kolfibergaffeln fram hålls vikten nere, är över ett kilo lättare än Sirrus 2.0, samtidigt som den sväljer microvibrationer och ger bättre väghållning och ökad komfort. Utrustad bl.a. med Shimano Sora bakväxel, hydrauliska skivbromsar och reflexdäck med bra punkteringsskydd. Kontaktpunkterna med cyklisten, i det här fallet handtag och sadel, är utrustade med Specializeds ergonomiskt utformade Body Geometry-produkter. Fästen följer med för skärmar och pakethållare, även barnstol funkar bra. En modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet.

Bontrager Bell Ding Dong Triple Scoop

Bontrager Bell Ding Dong Triple Scoop
Endast 180 kr

Ringklocka, modell stor, med skön grafik. Hörs tydligt i trafiken.

NISHIKI COMP NINE S KORPSVART

NISHIKI COMP NINE S KORPSVART
Endast 7 990 kr

Nya Comp Nine från svenska Nishiki kommer in lite som ett stort utropstecken - här snackar vi om en cykelbaneracer till ett mycket plånboksvänligt pris! Liknar i grunden klassikern Nishiki Pro SLD, samma sportiga känsla och perfekt när du vill kombinera din transport till jobbet med ett motionspass. Racerhybrid med styv och snabb aluminiumram utformad för den där sportiga och snabba upplevelsen, samtidigt som den erbjuder god komfort. Det resulterar i en modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är ett bra val för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet. Singelklinga fram ger en clean look och mindre som kan strula. Utrustad med nio Shimanoväxlar och hydrauliska skivbromsar från Tektro. Starka fina hjul med däck som har beiga retroinspirarade däcksidor. Förberedd för skärmar och pakethållare, även barnstol funkar bra.

SPECIALIZED SIRRUS SPORT EQ BT INT CSTBTLSHP/HYP S 2020

SPECIALIZED SIRRUS SPORT EQ BT INT CSTBTLSHP/HYP S 2020
Endast 12 490 kr

Snabba Specialized Sirrus Sport EQ har en bred repertoar och har på sistone faktiskt blivit den urbana pendlarcykeln nummer ett i vårt avlånga land. En perfekt cykel för allt från träning till pendling och allt däremellan. Är samtidigt en komplett utrustad modell. Har fin aluminiumram med flackare sadelrör vilket ger mer komfort och bättre ergonomi, samtidigt som den är tillräckligt lång för att ge den där sportiga och snabba upplevelsen som uppskattas av den hurtige svenska pendlaren. Har även snygg invändig vajerdragning. Utrustad med Specialized's specifikt framtagna skärmar och pakethållare, mycket snygg och praktisk integration. Har dessutom dynamonav i framhjulet som driver belysningen fram och bak, tryckknapp av/på sitter på framlampan. Med den riktigt fina FACT-kolfibergaffeln fram hålls vikten nere, samtidigt som den sväljer microvibrationer och ger bättre väghållning och ökad komfort. Utrustad bl.a. med Shimano-växlar, hydrauliska skivbromsar, stöd och reflexdäck med bra punkteringsskydd. Kontaktpunkterna med cyklisten, i det här fallet handtag och sadel, är utrustade med Specializeds ergonomiskt utformade Body Geometry-produkter. Går att utrusta med t.ex barnstol och funkar bra med väskor. En modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet.

TREK X-CALIBER 7 XXL BL-GY

TREK X-CALIBER 7 XXL BL-GY
Endast 10 790 kr

X-Caliber 7:an bör vara en högintressant kandidat för alla vill ha en allround MTB, som både kan vara en stryktålig brukscykel och som står redo för att kunna ge sig ut på stigar i skogen. RockShox Air-gaffeln har ställbar rekyl och kan ställas in efter cyklistens vikt, en kvalitetskomponent som inte förekommer så ofta på en mountainbike i den här prisklassen. Har även LockOut-funktion. Fin aluminumram med invändig vajerdragning och trevlig lättcyklad geometri. Smart Wheel Sizing innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen. 29"-hjul på större ramar och 27,5"-hjul på de mindre (Ram: XS & S har 27,5"-hjul). Shimanokomponenter med 10 växlar, singelklinga fram och stabila hydrauliska skivbromsar. Ramen är förberedd för skärmar och pakethållare. Barnstol? - inga problem. Många storlekar, passar stora som små.

TREK X-CALIBER 8 LITHIUM GREY/TREK BLACK XS

TREK X-CALIBER 8 LITHIUM GREY/TREK BLACK XS
Endast 12 990 kr

Trek X-Caliber bör vara en högintressant kandidat för alla som vill cykla MTB på riktigt och kanske till och med är sugen på att bränna av ett och annat långlopp, men helst gör detta inom ekonomiskt rimliga gränser. Här har vi nämligen en ruggigt prisvärd Hardtail som må ligga i det lägre hardtail-spannet när det gäller pris men helt klart i det högre när det gäller utrustning! Följsam och ställbar RockShox-gaffel med LockOut. Fin aluminiumram som är fullständigt kompatibel med högklassiga komponenter som t.ex. tävlingshjul och styrjusterbar sadelstolpe, om du någon gång framöver skulle vilja uppgradera. Smart Wheel Sizing innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen. 29"-hjul på större ramar och 27,5"-hjul på de mindre (Ram: 13/XS & 15/S har 27,5"-hjul). Singelklinga fram och en fet kassett baktill. Precis som det ska vara! SRAM SX Eagle-drivlina. Oerhört mycket pryl för peng. Är förberedd för skärmar och pakethållare. Barnstol? - inga problem.

NISHIKI CITY 601 HERR 24" (XL) PIANOSVART

NISHIKI CITY 601 HERR 24" (XL) PIANOSVART
Endast 10 990 kr

601:an är Nishikis finaste cityhybrid och när man här ville ha något extra, så man tog hjälp av formgivaren Fredrik Rudenstam. Resultatet är en stilren cykel som mycket väl kombinerar både komfort och prestanda. Här sitter du bekvämt samtidig som du utan kan ta i om du vill öka tempot. En välbyggd och mångsidig cykel med bra komponenter och komplett utrustning. En ganska sportig hybrid med kvick och fin ram i reducerad aluminium med invändig vajerdragning. Designad för den där sportiga och snabba upplevelsen, samtidigt som den erbjuder god komfort. Det resulterar i en modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet. Utrustad med pålitliga Shimano Tiagra-komponenter. Har utväxling som tillåter höga farter, och med 20 växlar som ger ett brett register. Säkra hydrauliska skivbromsar från Shimano. Ställbar styrstam gör att du kan få exakt den sittställning som passar dig bäst. Dynamonav fram som driver framlampan - mycket smidigt! Starka fina hjul med Schwalbedäck som har punkteringsskydd och reflexsida. Utrustad med skärmar, belysning, stöd, roterande kedjeskydd och pakethållare. Går utmärkt att även montera på barnstol!

Knog Belysning Pwr Trail 1000

Knog Belysning Pwr Trail 1000
Endast 1 290 kr

Stilsäkra cykelnördarna från designföretaget Knog i Australien fortsätter att spotta fram innovativt cykelgodis. Här har vi en lampa... trodde du! Eller i och för sig det är ju förstås en lampa, men det är så mycket mer än "en lampa". Här har man tänkt utanför lådan och gällande batteriet. Man insåg att eftersom det kostsamma uppladdningsbara batteriet faktiskt redan finns där, borde man kunna använda det till mer än att bara driva en belysning. Tar du av bakstycket på PWR-lampan får du vips en fullt ut duglig powerbank. Du kan ladda din smartphone, din GSP, ja allt som drivs av ett batteri. Kolla gärna på videos och bilder så kommer polletten trilla ner. Maxkräm på hela 1000 lumen som med en elliptisk ljuskägla lyser upp både stig och cykelväg. Batteri/Powerbank med 5000mAh Storlek: 128 x 35mm Kan tacke vare en smart konstruktion monteras både ovanpå och under styret. Perfekt när man vill ha både cykeldator och lampa monterat samtidigt! 6 olika ljuslägen med battertid på 2-300 timmar. En tålig konstruktion i CNC-svarvad aluminium gör att det här är en lampa även för tuff användning. Kan via USB kopplas upp mot datorn där man med ModeMaker-appen kan programmera de olika ljuslägena.

SPECIALIZED SIRRUS X 2.0 DSTTUR/BLK/RKTRED M

SPECIALIZED SIRRUS X 2.0 DSTTUR/BLK/RKTRED M
Endast 7 490 kr

Storsäljaren Specialized Sirrus har ju rullat ur genom dörrarna under ett bra tag nu, så det är med stor spänning vi presenterar nya Sirrus X. En ny modellvariant med mer fokus på komfort och framkomlighet. Har lite snällare och mer komfortabel sittställning än vanliga Sirrus. Dessutom med bredare däck, som också det ökar på komforten, men också gör "X":et mer oöm och lämplig på grusvägar och sämre underlag. Egenskaper som ju inte alls är dumma för många pendlare därute. Har fin aluminiumram med lite mer komfortabel sittställning. Unisex. Många storlekar - passar stora som små. Bredare däck och kraftigare framgaffel ger ökad kontroll på sämre underlag. Utrustad med tredriktig singelklinga fram och nya växlingskomponenter (1x8-del) från microSHIFT. Hydrauliska skivbromsar. Kontaktpunkterna med cyklisten, i det här fallet handtag och sadel, är utrustade med Specializeds ergonomiskt utformade Body Geometry-produkter. Fästen följer med för skärmar och pakethållare, även barnstol funkar bra.

SPECIALIZED SIRRUS SPORT EQ BT INT CSTBTLSHP/HYP XXL 2020

SPECIALIZED SIRRUS SPORT EQ BT INT CSTBTLSHP/HYP XXL 2020
Endast 12 490 kr

Snabba Specialized Sirrus Sport EQ har en bred repertoar och har på sistone faktiskt blivit den urbana pendlarcykeln nummer ett i vårt avlånga land. En perfekt cykel för allt från träning till pendling och allt däremellan. Är samtidigt en komplett utrustad modell. Har fin aluminiumram med flackare sadelrör vilket ger mer komfort och bättre ergonomi, samtidigt som den är tillräckligt lång för att ge den där sportiga och snabba upplevelsen som uppskattas av den hurtige svenska pendlaren. Har även snygg invändig vajerdragning. Utrustad med Specialized's specifikt framtagna skärmar och pakethållare, mycket snygg och praktisk integration. Har dessutom dynamonav i framhjulet som driver belysningen fram och bak, tryckknapp av/på sitter på framlampan. Med den riktigt fina FACT-kolfibergaffeln fram hålls vikten nere, samtidigt som den sväljer microvibrationer och ger bättre väghållning och ökad komfort. Utrustad bl.a. med Shimano-växlar, hydrauliska skivbromsar, stöd och reflexdäck med bra punkteringsskydd. Kontaktpunkterna med cyklisten, i det här fallet handtag och sadel, är utrustade med Specializeds ergonomiskt utformade Body Geometry-produkter. Går att utrusta med t.ex barnstol och funkar bra med väskor. En modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet.

Wahoo Elemnt Bolt Cykeldator

Wahoo Elemnt Bolt Cykeldator
Endast 2 490 kr

Nya GPS-datorn Bolt från innovativa Wahoo är en nätt, slimmad och snudd på komplett dator, som dessutom är den snabbaste datorn. Och just snabbast blir den tack vare sin aerodynamiska utformning och med hjälp av fästet som snyggt integreras ihop med datorn. Bolt är också vindtunneltestad och den visar sig spara ca. 1,5 watt, vilket i runda slängar motsvarar 12,6 sekunder (vid 40 km's cykling). Är som sagt lite mindre än Wahoo Elemnt-datorn men den är mycket lättläst med tydlig display. Du kan välja att visa upp till 9 funktioner men det är inga problem att snabbt scrolla igenom de ev. övriga funktionerna. Som alltid med Wahoo så har den öppna protokoll och "pratar" Bluetooth Smart, ANT+ och Wi-Fi, så du kan koppla allehanda externa sensorer ihop med Bolt. Har flera GPS-funktioner bl.a. med karta (ingår), vägvisning och "Take me anywhere navigation". Alla överförningar och inställningar sker trådlöst och du kan med en gratisapp styra och ställa med din Smartphone. Funkar naturligtvis med både iPhone och Android. Synkad med din smartphone ser du också text-, SMS- & telefon-notiser i skärmen. Har överst en rad med LED-lampor (indikatorer) som du väljer själv vilket funktion de ska kopplas till. Förberedd att synka med flera av de stora träningsapparna bl.a. Strava. Är också trainerkompatibel när det är dags för vinterträningen. Höjdmätare, vattentålig, upp till 15 timmars batteritid. Vikt: 60 gram.

Garmin Varia Rtl516

Garmin Varia Rtl516
Endast 2 390 kr

Nu är den äntligen här! Prylen som kommer bli din nya bästa vän när du cyklar på trafikerade vägar. Den nya uppdaterade Garmin Varia RTL516 känner nämligen av och varnar dig för upphinnande bilar på din cykeldator eller mobiltelefon. Ny uppdaterad batteritid på upp till 9 timmar. Vikt: 71g Ant+ & BLE Vattenklassning IPX7 Visningsvinkel 220

SPECIALIZED SIRRUS 3.0 BLK/RKTRED/BLK S

SPECIALIZED SIRRUS 3.0 BLK/RKTRED/BLK S
Endast 10 490 kr

Snabba Specialized Sirrus 3.0 har en bred repertoar och har på sistone faktiskt blivit den urbana pendlarcykeln nummer ett i vårt avlånga land. En perfekt cykel för allt från träning till pendling... plus allt däremellan. Har fin aluminiumram med flackare sadelrör vilket ger mer komfort och bättre ergonomi, samtidigt som den är tillräckligt lång för att ge den där sportiga och snabba upplevelsen som uppskattas av den hurtige svenska pendlaren. Har även snygg invändig vajerdragning. Med den riktigt fina FACT-kolfibergaffeln fram hålls vikten nere, är över ett kilo lättare än Sirrus 2.0, samtidigt som den sväljer microvibrationer och ger bättre väghållning och ökad komfort. Utrustad bl.a. med Shimano Sora bakväxel, hydrauliska skivbromsar och reflexdäck med bra punkteringsskydd. Kontaktpunkterna med cyklisten, i det här fallet handtag och sadel, är utrustade med Specializeds ergonomiskt utformade Body Geometry-produkter. Fästen följer med för skärmar och pakethållare, även barnstol funkar bra. En modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet.

NISHIKI CITY 501 DAM 21" POLARSILVER

NISHIKI CITY 501 DAM 21" POLARSILVER
Endast 8 990 kr

City 501 är det man skulle kunna kalla definitionen av en "riktigt bra vanlig cykel". Den rullar lätt, är bekväm att sitta på och håller för regelbunden användning året om. En riktigt mångsidig hoj med andra ord som tar dig till och från jobbet, skolan eller affären i alla väder! En ganska sportig hybrid med kvick och fin ram i trippelreducerad aluminium utformad för den där sportiga och snabba upplevelsen, samtidigt som den erbjuder god komfort. Det resulterar i en modern hybrid som funkar lysande till rödljusracing i innerstadsmiljöer samtidigt som den är det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet. Utrustad med pålitliga Shimanokomponenter. Har utväxling som tillåter höga farter, och med 18 växlar som ger ett brett register. Säkra hydrauliska skivbromsar från Shimano. Starka fina hjul med Schwalbedäck som har punkteringsskydd och reflexsida. Utrustad med skärmar, belysning, stöd, roterande kedjeskydd och pakethållare. Går utmärkt att även montera på barnstol!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8next pagelast page