Frappe FPC 200 rödbrun 54 cm

Frappe FPC 200 rödbrun 54 cm billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Frappe FPC 200 rödbrun 54 cm av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Frappe FPC 200 rödbrun 54 cm hos Cykelkraft

Frappe FPC 200 rödbrun 54 cm

Endast 17 091 kr
 

Relaterade produkter

Skeppshult Dam Natur Sport 7-växlad matt Skog 54 cm

Skeppshult Dam Natur Sport 7-växlad matt Skog 54 cm
9 476 kr

Världens vackraste cykel? Om inte, så är Skeppshult Natur Sport åtminstone väldigt nära! Natur Sport är en riktigt, riktigt klassisk brukscykel. Formen på ramen talar sitt tydliga språk, men under huven sitter moderna komponenter och i Sport-varianten får du dessutom en hel del extra på köpet. Ofta sägs det om klassiska cyklar att de är slöa. Det gäller definitivt inte Skeppshult Natur Sport! 2016 fick den fått en helt ny konstruktion och nytt stål. Ramgeometrin blev ombyggd för att ge en snabbare och mer lättcyklad känsla, och det nya stålet är lättare än någonsin. Den är också lättare än sina syskon, har smalare däck, en skivbroms fram - och handtag och sadel kommer från Brooks! Skeppshult Natur Sport är dessutom välutrustad: 7 Shimano Nexus-växlar med fotbroms och skivbroms fram, skärmar, stöd, fina Schwalbe-däck, pakethållare, godkänt lås, belysning och kedjeskydd. Sport-varianten har ställbar styrstam vilket ger dig möjlighet att justera styret när du vill bli lite sportigare. Vill du ha en lite mer avskalad brukscykel som trivs när du vill dra på lite, och som dessutom är fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva - då är Natur Sport helt rätt för dig!

Skeppshult Dam Face Stockholm 7-växlad Brass 54 cm

Skeppshult Dam Face Stockholm 7-växlad Brass 54 cm
10 338 kr

Skeppshult Face Stockholm är en klassisk damcykel, men med massor av färg och glädje sprinklad på toppen. Den är utrustad med 7 Shimano Nexus-växlar med fotbroms, godkänt lås, belysning med navdynamo, skärmar, pakethållare och massor av annat (allt du ser på bilden ingår givetvis). Korgen, sadeln och handtagen kommer från Brooks, och de lite bredare däcken ger en otroligt bekväm cykling. 2017 kommer den i 3 helt nya och skimrande färger.

E-Green P1 Classic 43 cm

E-Green P1 Classic 43 cm
7 046 kr

E-Green P1 Classic 43 cm

Crescent Embla 26" mattsvart 43 cm

Crescent Embla 26" mattsvart 43 cm
5 282 kr

Crescent Embla är en riktigt klassisk flickcykel som är byggd som dom stora cyklarna, fast med lite mindre ram och hjul. För dig som tycker att damhybriden är lite stor är Embla helt enkelt ett kanonval. Embla är byggd på en aluminiumram med 3-växlat Shimano Nexus fotbromsnav. Belysning (Batterilampa on/off fram, Diodlampa med reflex on/off bak), fotbroms, skärmar, stöd, pakethållare och godkänt lås ingår.

Frappe FSC 400 silver 50 cm

Frappe FSC 400 silver 50 cm
18 610 kr

Frappe FSC 400 silver 50 cm

Monark Emma svart 51 cm

Monark Emma svart 51 cm
4 409 kr

Monark Emma bygger på en tradition som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1908 då Monark började tillverka cyklar. Monark utgår från en enkel och stark ram med ett lågt insteg. På den monteras robusta komponenter som tål att användas dag ut och dag in i många år. Skärmar, pakethållare, stöd, belysning och ringklocka är givetvis standard. Märkvärdigare än så behöver en cykel inte vara. Du har tre växlar att välja på och sitter upprätt och bekvämt med bra uppsikt och kontroll över trafiken runt dig. Fördelarna med en enkel cykel byggd på en hundra år gammal kvalitetsfilosofi är många. Underhållet är minimalt och det är färre delar som kan gå sönder. Det finns något vackert med den tanken. Emma är en enkel damcykel men hon har allt du behöver för att ta dig från A till B på ett sätt som både människa och miljö mår bra av.

Crescent Lotta Rosé metallic 51 cm

Crescent Lotta Rosé metallic 51 cm
5 870 kr

Treväxlad budcykel med häftig retrodesign. Den integrerade skylten i ramen förstärker utseendet som påminner om svunna tider. Crescent Lotta är utrustad med fotbroms, stöd, frampakethållare och belysning. Den matchande trälådan som går att köpa till, fulländar retrolooken samtidigt som den underlättar för större packning. Präglad sadel i brunt, komforthandtag och breda mjuka däck ger skön cykling. Finns i svart eller i en en roséfärgad version där Crescents designer tagit ut svängarna och skapat en spirituell känsla med fjädermönster.

Frappe FSC 200 lady blankblå 50 cm

Frappe FSC 200 lady blankblå 50 cm
23 391 kr

Frappe FSC 200 är en riktigt snygg elassisterad cykel med klassisk design där både helheten och varje liten detalj andas gedigen kvalitet samt hög funktionalitet. Ett smart transportmedel som är skapat kring en lätt aluminiumram med vackra former och ett lågt insteg. En cykel med bra uppsikt över trafiken och en bekväm sittställning som ser till att du enkelt hinner med att både lämna barnen, fixa shoppingen och hämta ut paketen innan du kommer till jobbet, och dessutom utan att du blir det minsta svettig. Modellen har ett av marknadens bästa drivsystem, Shimano STePS, som består av en högkvalitativ motor på hela 250 watt vilket kombineras med ett kraftfullt 418 Wh batteri som klarar massor av laddningar. I övrigt har Frappe FSC 200 en beprövad navväxel från Shimano som både ger pålitlig funktion samt har ett lättmanövrerat reglage, vilket ger dig möjlighet att skifta mellan de 7 växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. Motor och växel samarbetar i en nästan sömlös harmoni och allt sker effektivt, underbart tyst och ger dig dessutom en imponerande räckvidd. Tack vare effektiv drivning direkt på vevaxeln har du förutsättningar för massor av sköna mil med ett fantastiskt tryck i pedalerna. En elassisterad cykeln är definitivt det smartaste fordonet du kan äga, speciellt om du ofta kör lite kortare sträckor. Du cyklar enkelt en dryg mil på runt 25 minuter och du betalar ofantligt mycket mindre än om du skulle ta bilen. Inga trista tullavgifter, du parkerar nästan vart som helst (och dessutom gratis!), du värnar om miljön och du slinker undan alla fakturor på 5-siffriga belopp från bilverkstaden. Det bästa av allt är att du slipper alla jobbiga uppförsbackar samt tuffa motvindslöpor och dessutom "flyter det alltid på" oavsett om det är mitt i rusningstrafiken. Eftersom den trivs när det går undan är den utrustad med effektiv hydraulisk fälgbroms framtill samt fotbroms baktill, vilket ger pålitlig, kraftfull och konsekvent prestanda. Modellen är dessutom extremt välutrustad redan från start med både skärmar, stöd, pakethållare, kedjeskydd, belysning samt ramlås som alla är väl anpassade för nordiskt klimat och från välkända tillverkare. En smart cykel som passar kvalitetsmedvetna cyklister som ställer höga krav på både design, funktion, komfort, kapacitet, kraft och räckvidd. Kort sagt - Ett miljömedvetet elassisterat transportmedel med både smidig och snabb uppladdning som ger dig en smått fantastisk räckvidd.

Skeppshult Dam Nova 3-växlad Fjällvit metallic 47 cm

Skeppshult Dam Nova 3-växlad Fjällvit metallic 47 cm
5 907 kr

Skeppshult Dam Nova 3-växlad Fjällvit metallic 47 cm