Elcyklar

Elcyklar billigt online ✓ Elcyklar, MTB, hybridcyklar, standardcyklar, racingcyklar och cykeltillbehör ✓ Glöm inte cykelhjälm, cykelbelysning och reflexer - säkerhet som är bra och billig ✓ Elcyklar av bra kvalitet och pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan

ROCK MACHINE TORRENT E90-29 MATTGRÅ/GUL/BLÅ X-LARGE

ROCK MACHINE TORRENT E90-29 MATTGRÅ/GUL/BLÅ X-LARGE
Endast 21 490 kr

ROCK MACHINE TORRENT E90-29 MATTGRÅ/GUL/BLÅ X-LARGE

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM
Endast 33 490 kr

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

MERIDA eSPRESSO STEPS 800 EQ TOUR 46 CM

MERIDA eSPRESSO STEPS 800 EQ TOUR 46 CM
Endast 27 189 kr

Enkelt, användarvänligt och exklusivt det är E-Spresso STEPS 800 EQ. Den byggs på en lätt och sportig aluminiumram, komplett med skärmar, stöd, pakethållare, lysen F/B och Abus ramlås. Drivlinans komponenter består av Shimanos ALFINE Di2 med elektisk växel. ALFINE Di2 ger snabb och precis växling med enbart en knapptryckning med tummen . Växelnavet med åtta inkapslade växlar ger pålitlighet och lågt underhåll. Shimano T445 hydrauliska skivbromsar ger god bromskraft och SR Suntour NEX gaffel för komfort även på ojämnt underlag. Hjulen är stabila med dubbelbottnad fälg och Continental Tour Ride 42C däck optimerade för Elcyklar. Elsystemet STEPS från Shimano är ett helt integrerat system som består av en lätt, kompakt och effektiv centermotor (Pavement Software) med drivning på vevpartiet. Ett pålitligt system med låg vikt och ljudnivå med överlägsen kraftöverföring. Ett batteri på endast 2660g med en kapacitet på hela 418 Wh ger en räckvidd på hela 125km (Eco-läge under optimala förhållanden), laddningstiden är bara fyra timmar och batteriet har kapacitetsgaranti vilket säkerställer en lång livslängd. E 6010 datorn visar inte bara de vanliga cykeldatorfunktionerna, utan också vilken växel du använder, räckvidden och resterande batterikapacitet. E-Spresso STEPS 800 passar dem som vill ha kvalitet, innovation och pålitlighet samt massor av utrustning för långa turer och transporter. Levereras i ramvarianterna Sport eller Tour (lågt insteg).

KROSS TRANS HYBRID 5.0 HERR MATT SVART/GRAPHITE 58 CM

KROSS TRANS HYBRID 5.0 HERR MATT SVART/GRAPHITE 58 CM
Endast 25 990 kr

Letar du efter en ultramodern, mångsidig och elassisterad hybrid med äventyrliga gener och brett register så är Kross Trans Hybrid 5.0 det självklara alternativet. En smart och extremt välutrustad hybrid som trivs lika bra i betongdjungeln som ute på grusvägarna och som tack vare sin effektiva eldrift smärtfritt transportera dig dit du vill, dessutom med massor av stil. I den bekväma sadeln på en Trans Hybrid är du absolut inte begränsad till jämna cykelvägar, mångsidigheten är en av cykelns främsta kvaliteter och den klarar alla möjliga typer av underlag och miljöer. Modellen har en fin aluminiumram med en geometri som ger dig en bekväm körställning utan att du behöver tumma på effektivitet eller kraftöverföring. Ramen har en fantastisk stabilitet och den har även utrymme för bredare däck, vilket tillsammans med den dämpade framgaffeln skapar en behaglig upplevelse a?ven pa? stra?ckningar da?r underlaget är lite sämre. Komponentmässigt har den en högkvalitativ motor på hela 250 watt från Shimano, vilket kombineras med ett kraftfullt 500Wh batteri. I övrigt är cykeln utrustad med en högkvalitativ och pålitlig drivlina från Shimano med lättmanövrerade reglage och brett register som ger dig möjlighet att skifta mellan de 10 växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. Motor och växel samarbetar i en nästan sömlös harmoni och allt sker effektivt, underbart tyst och ger dig dessutom en imponerande räckvidd. Tack vare effektiv drivning direkt på vevaxeln har du förutsättningar för massor av sköna mil med fantastiskt tryck i pedalerna. För att få stop på ekipaget är den dessutom utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar, som funkar i alla väder och dessutom året runt! Med en räckvidd på upp till 120 km är detta en perfekt följeslagare för daglig pendling och för lite längre äventyr. Det stora batteriet laddas till 80% på endast 2 timmar och en full laddning tar faktiskt inte längre än 4 timmar. Det är dessutom lätt att avlägsna batteriet och ladda det på jobbet eller hemma. Användarvänlighet, mångsidighet och tillförlitlighet är ledorden för Trans Hybrid, som redan från start är otroligt generöst utrustad med alla prylarna som gör ditt dagliga liv lite enklare - Eller vad sägs om skärmar, stöd, pakethållare, integrerad belysning och en smart reglerbar styrstam.

Elcykel Zonar E-go, mattsvart, Batavus

Elcykel Zonar E-go, mattsvart, Batavus
Endast 22 999 kr

Zonar E-go är en sportig elcykel för dam i svart och passar både i stadsmiljöer och terränger för korta och långa turer.Cykeln är ett bra val om du vill kunna använda den till din konditionsträning eftersom den her en stark framdrift som snabbt låter dig öka i fart vid behov.Cykeln är utrustad med en kraftfull motor som sitter i mitten på cykeln under ramen vilket gör den mer stabil och stadig under turerna. Har försetts med en smart och välplacerad display som vid program räknar systemet ut hur lång räckvidden blir. Visar även din nuvarande och genomsnittliga hastighet samt har både tripmätare och odometer.Glöm inte att du kan söka bidrag på uppemot 25% i samband med ditt köp av elcykel!Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida

SCOTT E-GENIUS 720 X-LARGE

SCOTT E-GENIUS 720 X-LARGE
Endast 47 990 kr

SCOTT E-GENIUS 720 X-LARGE

Continental CONTACT Däck (stadscykel) - Pendlardäck

Continental CONTACT Däck (stadscykel) - Pendlardäck
Endast 387 kr

Continental CONTACT är ett ECO 25-däck, vilket betyder att det är optimalt för elcyklar vid hastigheter upp till 25 km/h och ger lågt rullmotstånd med riktigt bra punkteringsskydd. Om du vill ha ett allrounddäck är detta ett enkelt val.

BIANCHI EDOARDO XT/DEORE PÄRLVIT/SVART 55 CM

BIANCHI EDOARDO XT/DEORE PÄRLVIT/SVART 55 CM
Endast 39 990 kr

BIANCHI EDOARDO XT/DEORE PÄRLVIT/SVART 55 CM

MERIDA eSPRESSO STEPS 900 EQ TOUR 50 CM

MERIDA eSPRESSO STEPS 900 EQ TOUR 50 CM
Endast 27 189 kr

E-Spresso STEPS 900 EQ är byggd på en lätt och sportig aluminiumram, komplett med skärmar, stöd, pakethållare, lysen F/B och Abus ramlås. Utrustning på E-Spresso STEPS 900 består av pålitliga premiumprodukter - Shimano Deore XT 11-växlar för precision, Shimano Deore hydrauliska och effektiva skivbromsar och SR Suntour NCX gaffel för god komfort och låsning från styret. Shimano E 38T vevparti och 700C hjulpar med dubbelbottnad fälg med Continental Tour Ride 42C däck optimerade för Elcyklar. Elsystemet STEPS från Shimano är ett helt integrerat system som består av en lätt, kompakt och effektiv centermotor (Lite Offroad) med drivning på vevpartiet. Ett pålitligt system med låg vikt och ljudnivå med överlägsen kraftöverföring. Ett batteri på endast 2660g med en kapacitet på hela 418 Wh ger en räckvidd på hela 125km (Eco-läge under optimala förhållanden), laddningstiden är bara fyra timmar och batteriet har kapacitetsgaranti vilket säkerställer en lång livslängd. E 6010 datorn visar inte bara de vanliga cykeldatorfunktionerna, utan också vilken växel du använder, räckvidden och resterande batteri kapacitet. E-Spresso STEPS 900 passar dem som vill ha kvalitet, lång räckvidd och massor av utrustning för långa turer och transporter. Levereras i ramvarianterna Sport eller Tour (lågt insteg).

Amsterdam

Amsterdam
Endast 13 995 kr

Vid första ögonkastet ger Amsterdam intrycket av att vara en cykel från svunna tider, men i själva verket är Amsterdam en modern damcykel med teknik som farmor bara kunde drömma om! Batteriet ger dig extra kraft i uppförsbackarna och du väljer själv hur mycket elassistans du vill ha. Att cykla är frihet, med en cykel blir trånga bussar och långsamma bilköer ett minne blott. Med Amsterdam kan du nå ditt mål utan att svettas och samtidigt få frisk luft och anpassad dos av motion. 25% tillbaka på elcykelköpet ? gäller från och med 20 september 2017Alla som köper en elcykel nästa år får tillbaka 25% av priset. Det är resultatet om regeringens budget för 2018 går igenom. Om den gör det gäller premien redan nu. Det vill säga spara kvittot om du köpt/köper elcykel efter den 20 september så kan du få tillbaka 25% retroaktivt. Efter årsskiftet kommer det presenteras hur du ska göra för att få din ersättning. Max utbetalning är 10 000 kr.

ROCK MACHINE CROSSRIDE E500 LADY MATT MINTGRÖN/VIT/GRÅ LARGE

ROCK MACHINE CROSSRIDE E500 LADY MATT MINTGRÖN/VIT/GRÅ LARGE
Endast 17 490 kr

ROCK MACHINE CROSSRIDE E500 LADY MATT MINTGRÖN/VIT/GRÅ LARGE

SCOTT E-SPARK 720 LARGE

SCOTT E-SPARK 720 LARGE
Endast 51 990 kr

SCOTT E-SPARK 720 LARGE

MERIDA eBIG STEPS TOUR 9.300 52 CM

MERIDA eBIG STEPS TOUR 9.300 52 CM
Endast 21 239 kr

Merida eBig Steps Tour 9.300 är en mångsidig MTB/Hybrid med ett brett register och ett av marknadens absolut bästa drivsystem som ger dig en fantastisk räckvidd och snabb uppladdning. Perfekt för cyklister som ställer krav på komfort, kapacitet och kraft. Modellen är skapad kring en sportig aluminiumram, en 9-växlad drivlina från Shimano (Alivio), en dämpad gaffel och hydrauliska skivbromsar vilket ger både precision, pålitlighet, komfort och kontroll. Elsystemet STEPS från Shimano är ett integrerat system som består av en lätt, kompakt och effektiv centermotor med låg ljudnivå samt överlägsen kraftöverföring. Tack vare den smarta drivning direkt på vevaxeln har du förutsättningar för många sköna mil med härligt tryck i pedalerna, när du som bäst behöver det. Motorn drivs av ett kvalitativt batteri med lång livslängd och en räckvidd på hela 125 km (Eco-läge under optimala förhållanden) samt har en laddningstid på endast fyra timmar. Datorn visar inte bara de vanliga cykeldatorfunktionerna, utan också vilken växel du använder, räckvidden och batteriets resterande kapacitet. Övrig utrustning på består av rena premiumkomponenter som är optimerade för elcyklar.

SCOTT E-GENIUS 730 X-LARGE

SCOTT E-GENIUS 730 X-LARGE
Endast 41 990 kr

SCOTT E-GENIUS 730 X-LARGE

CRESCENT ELWIN MATTSVART 59 CM

CRESCENT ELWIN MATTSVART 59 CM
Endast 17 290 kr

Var det så mycket bättre förr, egentligen? Backarna var brantare, motvinden blåste hårdare och det var nästan omöjligt att komma till jobbet utan svettfläckar på skjortan. Cyklarna var visserligen snygga på ett klassiskt sätt, men det är den här också. På en elcykel som Crescent Elwin sitter du lika vackert som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar. Tack vare elmotorn och Crescents egenutvecklade EGOING-system trampar du på utan större ansträngning, oavsett lutning och vindriktning. Du styr enkelt vilken effekt du önskar, om du vill ha mjuk eller normal start och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Allt sköts från styret och det är inte svårare än att växla. En inbyggd display visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning batteriet har och hur långt det kan ta dig. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad herrcykel med tidlösa linjer, moderna bromsar, rejäla plåtskärmar, stöd, lås och belysning. Batteriet på på 11 Ah sitter enkelt åtkomligt i den kraftiga pakethållaren, som är en integrerad del av aluminiumramen. Att ladda det fullt tar inte mer än 6 timmar.

SCOTT E-SCALE 710 X-LARGE

SCOTT E-SCALE 710 X-LARGE
Endast 42 990 kr

SCOTT E-SCALE 710 X-LARGE

ROCK MACHINE BLIZZ INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

ROCK MACHINE BLIZZ INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM
Endast 26 990 kr

ROCK MACHINE BLIZZ INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

SCOTT E-CONTESSA SPARK 710 LARGE

SCOTT E-CONTESSA SPARK 710 LARGE
Endast 62 990 kr

SCOTT E-CONTESSA SPARK 710 LARGE

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 
  • Elcyklar och e-bikes hittar du på Bästtest.se/test-av-elcyklar-e-bikes. Var du köper dessa elcyklar hittar du här samt information om dessa.