Mountainbikes dam

Mountainbikes dam billigt online ✓ Elcyklar, MTB, hybridcyklar, standardcyklar, racingcyklar och cykeltillbehör ✓ Glöm inte cykelhjälm, cykelbelysning och reflexer - säkerhet som är bra och billig ✓ Mountainbikes dam av bra kvalitet och pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan

KROSS LEVEL 4.0 29 SVART/RÖD/VIT SMALL

KROSS LEVEL 4.0 29 SVART/RÖD/VIT SMALL
Endast 6 990 kr

KROSS LEVEL 4.0 29 SVART/RÖD/VIT SMALL

IBIS RIPLEY LS XT 1X VITAMIN P LARGE

IBIS RIPLEY LS XT 1X VITAMIN P LARGE
Endast 60 990 kr

Den 3:e generationen av Ibis Ripley LS har dockat moder jord! Även den nya upplagan är en sylvass trailracer som kan leverera smått utomjordiska varvtider och som anser att inbromsningar är klart överskattat. En heldämpad stigmumsare med fantastisk framkomlighet, brutalt flyt i utförslöporna och som kan hantera svåra situationer på ett häpnadsväckande enkelt sätt. Precis som sina förlagor har Ripley LS begåvats med slaglängder på 120 mm (bak) och 130 mm (fram) och den rullar fortfarande med mäktig stabilitet på ett par snabba 29-tummare, men den klarar numera däcksbredder på upp till 2,6" från Schwalbe eller 2.5" Wide Trail däcken från Maxxis. Nya Ripley LS har fortfarande samma genomtänkta och effektiva länkage med smått magisk känsla, men den har till i år uppdaterats med en styvare anslutning för svängarmen. Dämpningen i kombination med en aggressiv geometri samt materialval i absoluta toppklass gör Ripley LS till den perfekt kombinationen för dig som gillar svettiga rundor på platten men som vill ha tätkänning även i branterna. En kompromisslös 29-tummare med massor av lekfullhet som ger dig imponerande grepp på nästan alla typer av underlag och som ser till att du alltid har möjligheten att alltid välja en aggressiv linje utan att tveka. Varje detalj på Ripley LS är extremt väl genomtänkt och bara kabeldragningen kan få en småsur ingenjör eller ilsken mekaniker att lätta på smilbanden och bli smått lyrisk... vi kallar det Ibis-klass! Vill du bli befälhavare för en flerfaldig testvinnare som har hela skåpet fullt med medaljer och utmärkelser så är valet ganska enkelt. Antingen väljer du ett komplett utrustningspaket (finns flera olika, både från Shimano och SRAM) eller så startar du ditt drömbygge med en ram, se specifikationen här till vänster för detaljerad information.

MERIDA BIG.TRAIL 700 SVART/RÖD X-LARGE

MERIDA BIG.TRAIL 700 SVART/RÖD X-LARGE
Endast 19 990 kr

MERIDA BIG.TRAIL 700 SVART/RÖD X-LARGE

MERIDA eBIG STEPS TOUR 9.300 52 CM

MERIDA eBIG STEPS TOUR 9.300 52 CM
Endast 21 239 kr

Merida eBig Steps Tour 9.300 är en mångsidig MTB/Hybrid med ett brett register och ett av marknadens absolut bästa drivsystem som ger dig en fantastisk räckvidd och snabb uppladdning. Perfekt för cyklister som ställer krav på komfort, kapacitet och kraft. Modellen är skapad kring en sportig aluminiumram, en 9-växlad drivlina från Shimano (Alivio), en dämpad gaffel och hydrauliska skivbromsar vilket ger både precision, pålitlighet, komfort och kontroll. Elsystemet STEPS från Shimano är ett integrerat system som består av en lätt, kompakt och effektiv centermotor med låg ljudnivå samt överlägsen kraftöverföring. Tack vare den smarta drivning direkt på vevaxeln har du förutsättningar för många sköna mil med härligt tryck i pedalerna, när du som bäst behöver det. Motorn drivs av ett kvalitativt batteri med lång livslängd och en räckvidd på hela 125 km (Eco-läge under optimala förhållanden) samt har en laddningstid på endast fyra timmar. Datorn visar inte bara de vanliga cykeldatorfunktionerna, utan också vilken växel du använder, räckvidden och batteriets resterande kapacitet. Övrig utrustning på består av rena premiumkomponenter som är optimerade för elcyklar.

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM
Endast 33 490 kr

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

SCOTT E-SCALE 710 X-LARGE

SCOTT E-SCALE 710 X-LARGE
Endast 42 990 kr

SCOTT E-SCALE 710 X-LARGE

ROCK MACHINE BLIZZ INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

ROCK MACHINE BLIZZ INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM
Endast 26 990 kr

ROCK MACHINE BLIZZ INT E50-27+ MATTBLÅ/GUL/SVART MEDIUM

SCOTT E-GENIUS 720 X-LARGE

SCOTT E-GENIUS 720 X-LARGE
Endast 47 990 kr

SCOTT E-GENIUS 720 X-LARGE

YETI SB5.5 CARBON SHIMANO XT/SLX SVART MEDIUM

YETI SB5.5 CARBON SHIMANO XT/SLX SVART MEDIUM
Endast 54 690 kr

YETI SB5.5 CARBON SHIMANO XT/SLX SVART MEDIUM

CRESCENT DRAUPNER 29 FS MATTGRÅ 39 CM

CRESCENT DRAUPNER 29 FS MATTGRÅ 39 CM
Endast 25 490 kr

Ju mer du kan hålla däcken i kontakt med marken desto fortare och säkrare går det. Oftast blir det dessutom roligare. Många klarar den utmaningen bra med en hardtail men ju ojämnare och stökigare bana desto mer kan man sakna lite fjädringsväg även baktill, om så bara sisådär en 80 till 100 mm. Crescent Draupner 29 FS är en heldämpad MTB som delar både filosofi och geometri med storebror Mjölner, men prislappen är inte anpassad till proffs utan snarare till dig som siktar på att en dag bli det. Ramen är sammansatt av trippelreducerade aluminuimrör. Det gör den lätt, stark och stryktålig. Växelgruppen är Shimano XT/SLX 2×11. De hydrauliska skivbromsarna presterar på topp, liksom TEC-fälgarna och Vittorias Mezcal däck. Framför dig på styret har du lockoutreglagen till luftdämparen bak och Rock Shox Recon Gold Air RL-gaffeln. Ska du bara ha en enda cykel som ska funka till alla förhållanden så är Draupner ett väldigt bra val.

SCOTT SPARK 900 PREMIUM LARGE

SCOTT SPARK 900 PREMIUM LARGE
Endast 76 990 kr

Letar du efter en kvick trailmumsare med World Cup-gener som älskar att forcera fram i tight racelinje med suveränt grepp på nästan alla typer av underlag? Då ska du ta en titt på Scott Spark 900 Premium, det här är en snabb heldämpad XC-cykel med riktigt rappt driv på bakhjulet som är helt perfekt för dig som helst håller till i skogen och gillar allt från riktigt stökigt underlag till lite planare stigcykling. Utan att bli det minsta stöddig lutar den sig självsäkert mot den ultrapotenta kolfiberramen i HMX Carbon (givetvis med smart intern kabeldragning) som skördat enorma framgångar i alla möjliga tävlingssammanhang. Ramens suveräna länkage har utvecklats för att leverera låg vikt, pålitlighet, snabb respons och massor av slagläng. Dämpningen hanteras av kvalitetsdämpare från FOX (både framtill och baktill), dämparna har 120 mm slaglängd kombinerat med justerbar rebound och 3 smarta lägen (Lockout - Traction Control - Descend), vilket ökar användningsområdet och ger dig möjligheten att kunna åka nästan lika fort på stökiga skogsstigar som på hårda grusvägar. Scott Spark 900 Premium älskar fart och är självklart utrustad med bromsar som matchar fartresurserna. Eftersom skivbromsarna är hydrauliska är kraften busenkel att dosera och du har alltid tillgång till resolut och konsekvent bromsprestanda, dessutom året runt och oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåret. Utöver dämpning i toppklass och en erkänt fin kolfiberram så får du en extremt driftsäker elektronisk drivlina med dubbelklinga (2X11) från Shimano (XT Di2) som levererar pålitlig prestanda i form av en utväxling med riktigt brett register. När det blir riktigt stökigt i branterna är en dropper post nästan obligatoriskt, så den är givetvis utrustad med en justerbar sadelstolpe. Visst, det är kanske inte ren proffsklass på prylarna (men det är bra nära!) och cykeln har betydligt vassare komponenter än många av sina konkurrenter, på ren svenska skulle man nog kunna säga - extremt pålitliga prylar som är hämtade från de översta hyllorna hos både Fox, Shimano, DT Swiss och Syncros. Tack vare den större hjuldiametern (29-tummare) så får du både ökad komfort och bättre grepp, vilket märks extra tydligt i sliriga uppförsbackar. Cykeln blir också lite mer stabil i nedförsbackar samtidigt som den levererar bättre rull och snabbare acceleration - vilket märks extra tydligt när du trycker på i raksträckor. Alla cyklarna i serien passar som din vardagsmountainbike, speciellt med tanke på hur civiliserat de beter sig på planare och hårdare underlag. Så är du en krävande cyklist som värdesätter modern dämpning, effektiv kraftöverföring och pålitlig precision så är du inne på rätt spår. Vill du uppnå den där underbara känslan av grymt flyt av som bara heldämpat kan leverera... och har du dessutom höga ambitioner och siktar på att stå överst på pallen, ja då är det här den perfekta cykel för dig.

KROSS LEA F4 XX-SMALL GRÅ/GRÖN

KROSS LEA F4 XX-SMALL GRÅ/GRÖN
Endast 3 439 kr

KROSS LEA F4 XX-SMALL GRÅ/GRÖN

MERIDA BIG.SEVEN DURANGO GRÖN LARGE

MERIDA BIG.SEVEN DURANGO GRÖN LARGE
Endast 6 990 kr

MERIDA BIG.SEVEN DURANGO GRÖN LARGE

BIANCHI METHANOL 27.5 SX CELESTE 48 CM

BIANCHI METHANOL 27.5 SX CELESTE 48 CM
Endast 27 189 kr

Säkrast att du drar åt dojorna ordentligt innan du kliver upp på Bianchi Methanol 27.5 SX . Grunden bygger på en ultralätt och styv kolfiberram, slitstark drivlina från Shimanos nya XT-serie och en avancerad 32 Float 27.5" Performance gaffel från Fox med lockout. Modellen har lätta och starka hjul från DT Swiss och är dessutom utrustad med hydrauliska CR1 skivbromsar från Formula, vilket ger kraftfull och konsekvent prestanda i alla väderförhållanden. Kort sagt - En supervass hardtail med kolfiberram för dig som kräver det bästa och har ambitioner att utvecklas. För dig är vassa komponenter, låg vikt och en raceinspirerad känsla ett absolut krav. Du trivs bäst ute i terrängen, men samtidigt är det viktigt att cykeln fungerar till vardagsbruk. Stämmer bilden in på dig? Då är Bianchi Methanol 27.5 SX definitivt ett alternativ!

IBIS MOJO HD4 XX1 EAGLE FIREBALL RED MEDIUM

IBIS MOJO HD4 XX1 EAGLE FIREBALL RED MEDIUM
Endast 93 990 kr

En sak är säker, har man tagit hem Enduro World Series 2017 så har man gjort rätt. Det handlar inte om nån turlig lyckoträff i ett enstaka race, utan här pratar vi om en HEL säsong och inte minst ett HELT team. Det är heller ingen slump att nya Ibis Mojo HD4 är modellen som teamet använde för att välförtjänt plocka hem medaljen. Vad blir då slutsatsen? Ja, vi tycker nog att det är ganska enkelt, det här är just nu världens bästa endurohoj, punkt! Ett gediget utvecklingsarbete och tusentals timmar ligger bakom framtagandet av den 4:e generationen av Mojo HD. Det är dock fortfarande en långslagig heldämpad endurocykel med nästan overklig följsamhet på ojämna underlag och imponerande flyt i branterna som fixar stökiga spårval på ett överraskande enkelt sätt. HD4:an levererar liksom tidigare ett makalöst grepp som garanterar att du alltid kommer ur kurvorna med full kontroll, men nu ännu stabilare och ännu snabbare än tidigare. Jämfört med föregångaren så har nya HD4:an har en längre och slackare geometri med 64,9 graders vinkel på styrhuvudet vilket ger dig ännu större självförtroende på snabba och stökiga spår. Den har dessutom ett lite längre topprör, vilket ger mer utrymme att manövrera ovanpå cykeln, och skapar ytterligare stabilitet. Vi skulle kunna skriva spaltmeter om geometrin men vi nöjer oss med att nämna att ramen är 30 % styvare i övre länkage och hela 40 % styvare i lägre länkaget och att Ibis ytterligare förfinat upplägg för placeringen av kolfibern, vilket resulterat i både ökad ramsstyvhet och effektivare kraftöverföring. Respektingivande slaglängder på 153 mm baktill och 160 mm framtill (klarar upp till 170 mm fram). Liksom dess föregångare rullar den med mäktig stabilitet på ett par 27,5-tummare och den klarar bredd från 2,35" upp till 2.8 Plus utan att du behöver ändra något på cykeln. När det blir riktigt brant och stökigt i spåren är en dropper post nästan obligatorisk och nya HD4:an är självklart kompatibel med riktigt långa dropper posts, den klarar upp till 170 mm lite beroende på ramstorlek. Det extremt genomtänkta DW-länkaget numera i sin 5:e (och Dave?s bästa) version som levererar klassledande kraftöverföring med magisk känsla och blixtsnabb respons när du trycker på ordentligt. Givetvis kan Mojo HD4 skryta med Boost-teknologi (148 mm bak och 110 mm fram) vilket ger både hjul och ram extra vridstyvhet och garanterar att ingen kraft går till spillo. En helt kompromisslös kolfibercykel med massor av snabb lekfullhet som ger dig imponerande stabilitet och ser till att du alltid har möjligheten att alltid välja en aggressiv linje. Varje detalj på Ibis Mojo HD4 är extremt väl genomtänkt och bara kabeldragningen kan få en småsur ingenjör eller ilsken mekaniker att lätta på smilbanden och bli smått lyrisk... vi kallar det Ibis-klass! Vill du uppleva känslan av nya Ibis Mojo HD4? Slå på fullskärm och häng med Jeff Kendall-Weed på en runda i Pacific Northwest! Så vill du också slippa kompromissa och siktar du på att snabbt fylla skåpet medaljer och bucklor så är valet faktiskt ganska enkelt. Antingen välje...

YETI SB4.5 CARBON SHIMANO XT/SLX STORM SMALL

YETI SB4.5 CARBON SHIMANO XT/SLX STORM SMALL
Endast 52 990 kr

YETI SB4.5 CARBON SHIMANO XT/SLX STORM SMALL

MERIDA BIG.SEVEN 100 GRÖN/RÖD SMALL

MERIDA BIG.SEVEN 100 GRÖN/RÖD SMALL
Endast 7 990 kr

MERIDA BIG.SEVEN 100 GRÖN/RÖD SMALL

SCOTT ASPECT 710 GRÅ/SVART/ORANGE MEDIUM

SCOTT ASPECT 710 GRÅ/SVART/ORANGE MEDIUM
Endast 8 789 kr

Scott Aspect 710 är byggd för all typ av cykling på stökig terräng: i skogen, på grusvägarna eller på väg till fotbollsplanen. Oavsett om du är ute på söndagsträning med cykelkompisarna eller cruisar omkring med familjen så kommer Aspect 710 göra precis som du vill. Med sin lätta aluminiumram som är anpassad för 27.5", 100 mm luft-gaffel från Rock Shox 30 (med PopLoc för låsning från styret), hydrauliska Shimano-skivbromsar och de 30 snabba Shimano XT/Deore-växlarna kommer du kunna cykla snabbare och enklare än tidigare. Att Aspect 710 väger in på knappa 13.2 kg gör inte saken sämre. Scott Aspect 710 är alltså 27.5-tummaren för dig - motionären som vill ha något som är riktigt roligt att träna på, men som ändå har bekvämlighet och smidighet när det blir lite tuffare underlag. Med sin låsbara framgaffel med låsning på styret växlar du enkelt mellan dämpat läge (på knixiga stigar och spår) och stelt läge (på asfalten till jobbet). Med sina 27.5"-hjul får du den perfekta blandningen mellan de välrullande 29-tummarna och de smidiga 26-tummarna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page