Racercyklar dam

Racercyklar dam billigt online ✓ Elcyklar, MTB, hybridcyklar, standardcyklar, racingcyklar och cykeltillbehör ✓ Glöm inte cykelhjälm, cykelbelysning och reflexer - säkerhet som är bra och billig ✓ Racercyklar dam av bra kvalitet och pris

 
Sidor: 1 2 3 4Nästa sidaSista sidan

Fuji Finest 1.3 Racercykel (2017, skivbroms) - Dam - Racercyklar

Fuji Finest 1.3 Racercykel (2017, skivbroms) - Dam - Racercyklar
Endast 10 250 kr

Fuji Finest 1.3 är ett utmärkt val för kvinnliga cyklister. A2-SL-aluminiumramen har ett kort överrör för att förbättra komforten generellt. Den följsamma och bekväma FC-440-framgaffeln ger jämn och enkel styrning.

CRESCENT DECA 20VXL MATTROSA 46 CM

CRESCENT DECA 20VXL MATTROSA 46 CM
Endast 8 990 kr

Ska du sitta i sadeln i 30 mil så gäller det att du sitter bekvämt. Det gör du på en Crescent Deca. Den har en lätt aluminiumram med fokus på komfort, samtidigt som den ger den där känslan av omedelbar respons du vill ha när du tar i och trampar ner pedalerna på en racer. Ramen är byggd av dubbelreducerade aluminiumrör och den har lånat funktioner från Crescents bästa kolfiberramar. Geometrin är specifikt utvecklad för tjejer och ramarna finns i mindre storlekar. Gaffeln är i kolfiber med kevlarinlägg som absorberar vibrationerna från marken och hindrar dem från att leta sig upp till dina händer. Styret med sin kompakta form ger bra ergonomi i alla positioner och bredden är anpassad för tjejer, precis som längden på styrstam och vevarmar. Sadeln är en tjejmodell, vald för att du ska sitta bra och orka prestera under många timmar. Växlar gör du med Shimanos erkänt kompetenta 105-grupp. De 20 lägena gör att du kan hålla rätt tempo på pedalerna både när det blåser ordentlig medvind och när det går riktigt långsamt uppför branta backar. Crescent Deca är en bra instegsracer som kan ta dig ut på många sköna träningsrundor och, om du vill, hela Vättern runt. Crescent Deca i korthetAluminiumracer med hög komfort för träning eller motionslopp Ram, styre, styrstam, sadel och vevarmslängder optimerad för dam och junior 20 växlar i Shimanos populära 105 växelgrupp

Eddy Merckx Milano 72 Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar

Eddy Merckx Milano 72 Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar
Endast 20 900 kr

Milano 72 är en perfekt kolfibercykel för nybörjare och den har specifikt tagits fram efter den kvinnliga anatomin. Den kommer bland annat med en ram och framgaffel i kolfiber, ett Shimano Tiagra-greuppset och Shimano R501-hjul.

Felt VR3W Racercykel (2017, Ultegra) - Dam - Racercyklar

Felt VR3W Racercykel (2017, Ultegra) - Dam - Racercyklar
Endast 19 199 881 kr

PrestandaVR3W har en ram och framgaffel som tillverkats i Felts UHC Advanced + TeXtreme(R)-kolfiber, med bästa möjliga prestanda och lättaste stommen på marknaden. Den har en drivlina som består av komponenter från branschledande tillverkare och levereras med superkompakt utväxling som gör att du kan ta dig an alla uppförsbackar samt flotta däck för optimalt grepp och kontroll, liksom komfort som räcker hela dagen. Shimano Ultegra-gruppsetLight action Vivid-växlingen är bara en av alla egenskaper hos Shimanos fantastiska gruppset och det är just därför som det 11-delade Ultegra 6800-gruppsetet är det bästa valet om man verkligen vill prestera. Reglagen och växlarna har Shimanos Vivid Shift-teknologi som ger en lätt men positiv känsla hela vägen genom den 11-delade drivlinan så att du kan lägga i precis den växel du vill ha, precis när du vill ha den, och med minsta möjliga ansträngning. Rotor-vevpartiMed sin tvådelade och ihåliga axeldesign är Rotor 3D-vevpartiet både styvare och lättare än ett fyrkantigt och avsmalnande vevparti. Genom att montera lagren med bred diameter utanpå vevlagrets hölje blir vevpartiet dessutom ännu lättare och lagrens livslängd förlängs jämfört med kassettlager av standardmodell. Med allroad-utväxling på 46/30 kan du ta dig an även de brantaste uppförsbackarna med självförtroende. Hydrauliska skivbromsar från ShimanoDe splitternya hydrauliska skivbromsarna för bockstyre från Shimano ger VR3 den bromskraft som krävs i nedförsbackarna. Bromsoket med två kolvar säkerställer jämn belastning på bromsarna och utmärkt prestanda. Dess indexerade växlingsmekanism ger den 11-delade drivlinan ett sparsamt broms-/växelreglage men med jämna och fina växelbyten. Styrdelar från Felt/PrologoRacerstyret Felt VR OS SuperLite för dam och styrstammen SuperLite ger en lätt men följsam framdel på cykeln. Felt Race Road-sadelstolpen i UHC Performance-kolfiber är lätt och ger tillräckligt med böjning för att lindra effekten från dåliga underlag. Pricken över i:et utgörs av sadeln Prologo Kappa Dea2 T2.0 - den perfekta sittpinnen när du spenderar många timmar i sadeln. Monterad, finjusterad och testad av Wiggles cykelmekanikerDu kan vara säker på att varje Felt-cykel är komplett, finjusterad och testad här hos oss av någon av våra kvalificerade cykelmekaniker för att säkerställa att din cykel levereras i perfekt skick. Ta reda på vilken storlek som passar dig genom att klicka på storleksguiden.

Felt FR40W Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar

Felt FR40W Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar
Endast 12 788 kr

FR40WNär prestanda och självförtroende är som viktigast är FR40W det perfekta verktyget för att hantera alla typer av lopp och backar. Den här cykeln har en tävlingsoptimerad geometri för exakt hantering, en Shimano Tiagra-drivlina för pålitliga växelbyten och en cykelkvalitet som inte liknar någon annan du upplevt tidigare. Denna racercykel i aluminium är det perfekta valet för långa helgturer, korta criterier och utmanande rutter över hela världen. Shimano Tiagra-drivlinaShimanos Tiagra-gruppset har fått en uppfräschning under 2016 både när det gäller utseende, design och teknologi. Det följer sina äldre syskon i sitt rena utseende, sina fantastiska växelbyten och sin enastående prestanda. Vevpartiet har ett vevkors med 4 armar liksom 105, Ultegra och Dura Ace. Med en kompakt utväxling på 50/34 kan du ta dig an även de brantaste uppförsbackarna med självförtroende. 10-delade STi-reglage ger förbättrad ergonomi, smidigare växling, vajerdragning under styrlindan samt en bekvämare bromskåpa. Växlingen är exakt och konsekvent hela vägen genom den 10-delade kassetten. Bromsoken med dual pivot ger utmärkt bromsförmåga och har justerbara bromsbelägg så att du kan se till att de är i linje med varandra. Snabbkopplingen gör det snabbt och enkelt att ta loss hjulen vid reparation av punkteringar eller vid transport. Styrdelar från FeltDet korta racerstyret Felt SuperLite och styrstammen SuperLite ger en lätt men följsam framdel på cykeln. Felt Race Road-sadelstolpen i UHC Performance-kolfiber är lätt och ger tillräckligt med böjning för att lindra effekten från dåliga underlag. Hela designen avslutas med en Felt Superlite Road-sadel - den perfekta sittpinnen när du spenderar många timmar i sadeln. Monterad, finjusterad och testad av Wiggles cykelmekanikerDu kan vara säker på att varje Felt-cykel är komplett, finjusterad och testad här hos oss av någon av våra kvalificerade cykelmekaniker för att säkerställa att din cykel levereras i perfekt skick. Ta reda på vilken storlek som passar dig genom att klicka på storleksguiden.

Vitus Bikes Venon CRW Racercykel (105, skivbroms) - Dam - Racercyklar

Vitus Bikes Venon CRW Racercykel (105, skivbroms) - Dam - Racercyklar
Endast 19 800 kr

Racercykeln Venon CRW är perfekt för kvinnliga cyklister då den erbjuder komfort i alla förhållanden, vare sig du trampar allt vad du har eller glider fram i lugn och ro. Den kompletta kolfibercykeln ger dig utmärkt, mångsidig prestanda.

Cinelli Experience Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar

Cinelli Experience Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar
Endast 12 700 kr

ExperienceDamversionen av Experience har tagits fram med fokus på den kvinnliga anatomin och är baserad på data från en omfattande Ansur-studie om de biometriska proportionerna mellan längden på överkroppen, benen och armarna hos kvinnor. Experience är en perfekt racercykel för nybörjaren men är något alldeles extra som du inte ser ute på vägarna till vardags. Experience är tillverkad av särskilt utvalt, trippelreducerat Columbus Airplane-material som valts ut tack vare den låga vikten och höga styvheten samt motståndet. Den intelligenta ramdesignen har plats för däck på upp till 25 mm, vilket gör den perfekt för dig som är ute efter mångsidighet. Shimano Tiagra-drivlinaShimanos Tiagra-gruppset har fått en uppfräschning inför 2016 både när det gäller utseende, design och teknologi. Det följer sina storebröder i sitt rena utseende, sina fantastiska växelbyten och sin enastående prestanda. Vevpartiet har ett vevkors med 4 armar liksom 105, Ultegra och Dura Ace. Med en kompakt utväxling på 50/34 kan du ta dig an även de brantaste uppförsbackarna med självförtroende. De 10-delade STi-reglagen ger förbättrad ergonomi, smidigare växling, vajerdragning under styrlindan samt en bekvämare bromskåpa. Växlingen är exakt och konsekvent hela vägen genom den 10-delade kassetten. FSA-bromsoket med två vridningspunkter ger utmärkt bromsförmåga och har justerbara bromsbelägg så att du kan se till att de är i linje med varandra. Snabbkopplingen gör det snabbt och enkelt att ta loss hjulen vid reparation av punkteringar eller vid transport. Hjulset från MicheExperience har nav med ett hölje i legering med låg vikt och rörelse kona/lager som ger fantastisk pålitlighet under lång tid. Hjulen har exakt och precis ekerspänning och är mekaniskt stabiliserade för att komponenterna ska hållas på plats och kunna garantera en hög kvalitet. StyrdelarDessa styrdelar kompletterar det du redan har: 1X1-sadel från Selle Italia, en sadelstolpe på 27,2 mm från Cinelli samt styre och styrstam i Cinellis DNA-serie. En oerhört fin singlespeedcykel med snygg stil och utmärkta delar.Monterad, finjusterad och testad av Wiggles cykelmekanikerDu kan vara säker på att varje cykel är komplett, finjusterad och testad här hos oss av någon av våra kvalificerade cykelmekaniker för att säkerställa att din cykel levereras i perfekt skick. Klicka på storlekstabellen ovan för att hitta rätt storlek.

Eastway Emiiter R3 Racercykel (2017, 105) - Dam - Racercyklar

Eastway Emiiter R3 Racercykel (2017, 105) - Dam - Racercyklar
Endast 18 000 kr

Shimano 105-drivlina Light action Vivid-växlingen är bara en av alla egenskaper hos Shimanos fantastiska gruppset och det är just därför som det 11-delade 105 5800-gruppsetet är det bästa valet om man verkligen vill prestera. Reglagen och växlarna har Shimanos Vivid Shift-teknologi som ger en lätt men positiv känsla hela vägen genom den 11-delade drivlinan så att du kan lägga i precis den växel du vill ha, precis när du vill ha den, och med minsta möjliga ansträngning. Shimano Hollowtech II-vevpartiet har en tvådelad och ihålig axel, vilket gör det både styvare och lättare än fyrkantigt avsmalnande vevpartier. Genom att montera lagren med bred diameter utanpå vevlagrets hölje blir vevpartiet dessutom ännu lättare och lagrens livslängd förlängs jämfört med kassettlager av standardmodell. Med en kompakt utväxling på 50/34 kan du ta dig an de allra brantaste uppförsbackarna med självförtroende. 105-bromsoket med dual pivot ger utmärkt bromsförmåga och har justerbara bromsbelägg så att du kan se till att de är i linje med varandra. Snabbkopplingen gör att det går snabbt och enkelt att ta loss hjulen vid reparation av punkteringar eller vid transport. Mavic Aksium-hjulset Aksium må vara Mavics kanttrådshjulset för nybörjare, men det innefattar trots detta några riktigt moderna teknologier som ger strålande resultat ute på vägarna. Dessa hjul är ett utmärkt tillskott för Emitter, då de är lätta, hållbara och pålitliga. Ett par starka, rejäla hjul som bara vill fortsätta framåt. Som pricken över i:et har fälgarna sedan utrustats med Continental Ultrasport-däck i storleken 700c x 25c för att ge extra bra grepp i kurvorna. Styrdelar från Ritchey/Fizik Pricken över i:et hos Emitter är en uppsättning med styre, styrstam och sadelstolpe från Ritcheys Comp-serie, alla i svart. De är lätta, starka och tillförlitliga. Som grädde på moset har cykeln fått en Fizik Antares-sadel med specialanpassat färgschema och maximal komfort. Tillverkad, finjusterad och testad Du kan känna dig trygg med att varje cykel monteras, testas och finjusteras av Wiggles egna team med kvalificerade cykelmekaniker så att din cykel levereras i toppskick. Ta reda på vilken storlek som passar genom att klicka på storleksguiden.

Primal Aro Evo Bib-shorts - Dam - Cykelshorts i lycra

Primal Aro Evo Bib-shorts - Dam - Cykelshorts i lycra
Endast 1 111 kr

ElitprestandaEvo-kollektionen är framtagen för cyklister som gillar att tänja på gränserna. Dessa shorts har omdefinierat vad komfort på cykeln innebär tack vare konstruktionen i Primals Elite Vero-material som erbjuder både kompression och slitstyrka. Ett dubbelt panelsystem eliminerar oönskade sömmar medan den anatomiska tävlingspassformen ger överlägsen flexibilitet och kompression samtidigt som den ökar blodcirkulationen. E6 Carbon-sätesdyna E6 Carbon-sätesdynan är ett revolutionerande steg framåt inom sätesdyneteknologi, med det antistatiska, antibakteriella Resistex-materialet i kolfiber som ger bättre blodcirkulation och minskar mängden mjölksyra. Den här sätesdynan i fyra lager med fyrvägsstretch införlivar även ett Airmesh-inlägg för ökad stötabsorbering och fukthantering. E6 Carbon är perfekt för tävling både på racercykel och mountainbike men passar även för långdistanscykling. Vero-materialVero-materialet med fyrvägsstretch och 40-gauge-stickningskonstruktion har skapats för att du ska prestera så bra som möjligt. Det står för oslagbar kompression i ett par färgbeständiga och hållbara shorts som erbjuder optimal prestanda och komfort. Materialet är allt annat än genomskinligt och står även emot nötning på ett föredömligt sätt. Primals bib-kollektionPrimals bib-shorts och bib-tights kombinerar material av högsta kvalitet med de bästa komponenterna för att ge bäst komfort, prestanda och hållbarhet på marknaden. Ergonomiska paneler och elitmaterial skapar kompression runt viktiga muskelgrupper för att hjälpa till att öka styrkan, precisionen och uthålligheten medan den italiensktillverkade TMF®-sätesdynan ger ultimat komfort i sadeln. Övre delen av mesh-hängslena är stretchig och rör sig ihop med kroppen. Den ger även god luftcirkulation och fuktavledning mellan hudens yta och tröjans ytterlager.

Bobbin Luna Champagne Racer Hybrid - Dam - Hybrid- och stadscyklar

Bobbin Luna Champagne Racer Hybrid - Dam - Hybrid- och stadscyklar
Endast 7 937 kr

Bobbin LunaLuna är en retroinspirerad racercykel med en modern twist - redo att ta sig an ett långväga äventyr eller eleganta turer runt stan. Den har en damspecifik, kompakt stålram, användarvänliga STI-växlar för landsväg som tar dig uppför backarna samt matchande sadel och styrlinda för en koordinerad stil. 16-växlad drivlina från ShimanoDen 16-växlade Shimano Claris-drivlinan är det som driver den här cykeln uppför sega backar så att det blir lite lättare för dig att nå fram till målet. Den pålitliga utväxlingen från Shimano håller självförtroendet på topp och gör dig inte besviken. Det kompakta vevpartiet med 50-34 tänder hjälper drivlinan så att du inte bara kan ta dig uppför backarna med lätthet utan även flyga nedför backen snabbt och smidigt. Hjulset i legeringDe stora 700c-hjulen är oerhört starka och mer än kapabla att klara av stadens gator med allt vad väggropar och grusgångar heter. Hjulen har försetts med gräddfärgade däck från Kenda som erbjuder utmärkt grepp och punkteringsskydd. Monterad, finjusterad och testad av Wiggles cykelmekanikerDu kan vara säker på att varje cykel är komplett, finjusterad och testad här hos oss av någon av våra kvalificerade cykelmekaniker för att säkerställa att din cykel levereras i perfekt skick. Kolla in storlekstabellen nedan för att hitta rätt storlek för just dig.

Primal Aro Evo Bib-shorts - Dam - Cykelshorts i lycra

Primal Aro Evo Bib-shorts - Dam - Cykelshorts i lycra
Endast 1 111 kr

ElitprestandaEvo-kollektionen är framtagen för cyklister som gillar att tänja på gränserna. Dessa shorts har omdefinierat vad komfort på cykeln innebär tack vare konstruktionen i Primals Elite Vero-material som erbjuder både kompression och slitstyrka. Ett dubbelt panelsystem eliminerar oönskade sömmar medan den anatomiska tävlingspassformen ger överlägsen flexibilitet och kompression samtidigt som den ökar blodcirkulationen. E6 Carbon-sätesdyna E6 Carbon-sätesdynan är ett revolutionerande steg framåt inom sätesdyneteknologi, med det antistatiska, antibakteriella Resistex-materialet i kolfiber som ger bättre blodcirkulation och minskar mängden mjölksyra. Den här sätesdynan i fyra lager med fyrvägsstretch införlivar även ett Airmesh-inlägg för ökad stötabsorbering och fukthantering. E6 Carbon är perfekt för tävling både på racercykel och mountainbike men passar även för långdistanscykling. Vero-materialVero-materialet med fyrvägsstretch och 40-gauge-stickningskonstruktion har skapats för att du ska prestera så bra som möjligt. Det står för oslagbar kompression i ett par färgbeständiga och hållbara shorts som erbjuder optimal prestanda och komfort. Materialet är allt annat än genomskinligt och står även emot nötning på ett föredömligt sätt. Primals bib-kollektionPrimals bib-shorts och bib-tights kombinerar material av högsta kvalitet med de bästa komponenterna för att ge bäst komfort, prestanda och hållbarhet på marknaden. Ergonomiska paneler och elitmaterial skapar kompression runt viktiga muskelgrupper för att hjälpa till att öka styrkan, precisionen och uthålligheten medan den italiensktillverkade TMF®-sätesdynan ger ultimat komfort i sadeln. Övre delen av mesh-hängslena är stretchig och rör sig ihop med kroppen. Den ger även god luftcirkulation och fuktavledning mellan hudens yta och tröjans ytterlager.

Cube Axial WLS C:62 SL Racercykel (2017) - Dam - Racercyklar

Cube Axial WLS C:62 SL Racercykel (2017) - Dam - Racercyklar
Endast 28 110 kr

Denna exklusiva kombination av Cubes C:62-kolfiberram, en skräddarsydd framgaffel i kolfiber och ett helt Shimano Ultegra-gruppset med skivbromsar skapar en extremt lätt och snabb tävlingsmaskin som ger dig maximal cykelglädje och prestanda.

Vitus Bikes Razor VRW Racercykel (2018) - Dam - Racercyklar

Vitus Bikes Razor VRW Racercykel (2018) - Dam - Racercyklar
Endast 6 600 kr

Razor är en perfekt racercykel för kvinnliga cyklister som letar efter en nybörjarmodell. Den är bekväm och redo att prestera så att du kan ta dig längre och längre i hastigheter du aldrig ens skulle kunna tänka dig.

Cube Axial WLS Race Racercykel (2017) - Dam - Racercyklar

Cube Axial WLS Race Racercykel (2017) - Dam - Racercyklar
Endast 13 799 kr

Axial WLS Race är den nya skjutspetsen bland Cubes högpresterande aluminiumracercyklar. Denna snabba racermaskin är perfekt för den krävande landsvägsentusiasten då den har en aluminiumram, en Shimano 105-drivlina och ett Mavic Aksium Elite-hjulset.

MERIDA RIDE 400 JULIET 47 CM

MERIDA RIDE 400 JULIET 47 CM
Endast 12 739 kr

Ride 400 Juliet a?r va?r ba?stsa?ljande landsva?gscykel fo?r damer. 400 a?r utrustad med Shimano 11-delad 105 utrustningspaket, carbon RACE gaffel pa? en Trippel Butted ProLite 66 aluminiumram. La?tta hjul fra?n italienska Fulcrum, styvt och driftssa?kert samtidig som 25mm da?ckvolym ger mer komfort. Ride konceptet a?r utvecklat fo?r att tackla va?rldens tuffaste cykellopp PARIS-ROUBAIX, da?r gatsten och oja?mnt underlag kan dra?nera cyklisten pa? kraft. Cykelns samtliga komponenter a?r designade fo?r att ge cyklisten en mer komfortabel tur - utan pa? bekostnad av farten. Ride Juliet 400 passar cyklisten som gillar la?nga turer och som o?nskar en mer komfortabel position pa? cykeln samt vill ha en mer behaglig och effektiv upplevelse a?ven pa? de stra?ckningar da?r asfalten sett sina ba?sta dagar.

Felt VR40W Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar

Felt VR40W Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar
Endast 15 988 kr

VR40WHär får du samma tillmötesgående och prestationsinriktade ramteknologi som i hela VR-serien. VR40W-ramen är skapad i TIG-svetsad Hydroform 6061-aluminium och kombineras med en framgaffel i UHC Advanced-kolfiber. Komponenturvalet har handplockats för maximal användbarhet och en mångsidig upplevelse på alla äventyr längs vägen. Shimano Tiagra-drivlinaShimanos Tiagra-gruppset har fått en uppfräschning under 2016 både när det gäller utseende, design och teknologi. Det följer sina äldre syskon i sitt rena utseende, sina fantastiska växelbyten och sin enastående prestanda. De 10-delade RS505-reglagen ger förbättrad ergonomi, smidigare växling, vajerdragning under styrlindan samt en bekvämare bromskåpa. Växlingen är exakt och konsekvent hela vägen genom den 10-delade kassetten. Hydrauliska skivbromsar från ShimanoDe splitternya hydrauliska skivbromsarna för bockstyre från Shimano ger VR40 den bromskraft som krävs i nedförsbackarna. Bromsoket med två kolvar säkerställer jämn belastning på bromsarna och utmärkt prestanda. Dess indexerade växlingsmekanism ger den 10-delade RS405-drivlinan ett sparsamt broms-/växelreglage men med jämna och fina växelbyten. Damspecifika styrdelar från FeltRacerstyret Felt VR OS SuperLite för dam och styrstammen SuperLite ger en lätt men följsam framdel på cykeln. Felt Race Road-sadelstolpen i UHC Performance-kolfiber är lätt och ger tillräckligt med böjning för att lindra effekten från dåliga underlag. Hela designen avslutas med en Felt Versatile Road-sadel för dam - Den perfekta sittpinnen när du spenderar många timmar i sadeln. Monterad, finjusterad och testad av Wiggles cykelmekanikerDu kan vara säker på att varje cykel är komplett, finjusterad och testad här hos oss av någon av våra kvalificerade cykelmekaniker för att säkerställa att din cykel levereras i perfekt skick. Ta reda på vilken storlek som passar genom att klicka på storleksguiden.

Felt VR40W Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar

Felt VR40W Racercykel (2017, Tiagra) - Dam - Racercyklar
Endast 15 988 kr

VR40WHär får du samma tillmötesgående och prestationsinriktade ramteknologi som i hela VR-serien. VR40W-ramen är skapad i TIG-svetsad Hydroform 6061-aluminium och kombineras med en framgaffel i UHC Advanced-kolfiber. Komponenturvalet har handplockats för maximal användbarhet och en mångsidig upplevelse på alla äventyr längs vägen. Shimano Tiagra-drivlinaShimanos Tiagra-gruppset har fått en uppfräschning under 2016 både när det gäller utseende, design och teknologi. Det följer sina äldre syskon i sitt rena utseende, sina fantastiska växelbyten och sin enastående prestanda. De 10-delade RS505-reglagen ger förbättrad ergonomi, smidigare växling, vajerdragning under styrlindan samt en bekvämare bromskåpa. Växlingen är exakt och konsekvent hela vägen genom den 10-delade kassetten. Hydrauliska skivbromsar från ShimanoDe splitternya hydrauliska skivbromsarna för bockstyre från Shimano ger VR40 den bromskraft som krävs i nedförsbackarna. Bromsoket med två kolvar säkerställer jämn belastning på bromsarna och utmärkt prestanda. Dess indexerade växlingsmekanism ger den 10-delade RS405-drivlinan ett sparsamt broms-/växelreglage men med jämna och fina växelbyten. Damspecifika styrdelar från FeltRacerstyret Felt VR OS SuperLite för dam och styrstammen SuperLite ger en lätt men följsam framdel på cykeln. Felt Race Road-sadelstolpen i UHC Performance-kolfiber är lätt och ger tillräckligt med böjning för att lindra effekten från dåliga underlag. Hela designen avslutas med en Felt Versatile Road-sadel för dam - Den perfekta sittpinnen när du spenderar många timmar i sadeln. Monterad, finjusterad och testad av Wiggles cykelmekanikerDu kan vara säker på att varje cykel är komplett, finjusterad och testad här hos oss av någon av våra kvalificerade cykelmekaniker för att säkerställa att din cykel levereras i perfekt skick. Ta reda på vilken storlek som passar genom att klicka på storleksguiden.

CRESCENT NANO MATTBLÅ 52 CM

CRESCENT NANO MATTBLÅ 52 CM
Endast 7 639 kr

Crescent Nano är en komfortracer med en lite mer upprätt sittställning. Det skonar rygg och nacke och gör att du orkar cykla både fortare och längre. Ramen är byggd av dubbelreducerade aluminiumrör, med funktioner lånade från våra kolfiberramar. Den är vridstyv på kritiska ställen och samtidigt flexibel för att ge maximal komfort under långa träningspass. Geometrin på Crescent Nanon Dam är specifikt utvecklad för tjejer och ramarna finns i mindre storlekar. Framgaffeln är i kolfiber med kevlarinlägg som absorberar vibrationerna från marken och hindrar dem från att nå dina händer. Komponenterna är en mix av Shimano och TEC. Du växlar med Shimanos Sora-grupp, och de 18 lägena ger dig rätt kadens både uppför branta backar och i långa utförslut. Bromsarna från TEC är effektiva och kraften i dem är enkel att dosera. Styret med sin kompakta form ger bra ergonomi i alla positioner och bredden är anpassad för tjejer, precis som längden på styrstam och vevarmar. Sadeln är en tjejmodell, vald för att du ska sitta bra och orka prestera under många timmar. Crescent Nano är helt enkelt en bra instegsracer som kan ge dig många sköna cykelupplevelser. Crescent Nano korthetEn bra första racercykel för motionären Aluminiumracer med kolfibergaffel och hög komfort, sammansatt för den kvinnliga cyklisten 18 växlar Shimano Sora

Sidor: 1 2 3 4next pagelast page