Ringklocka Basil Portland koppar

Ringklocka Basil Portland koppar billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Ringklocka Basil Portland koppar av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Ringklocka Basil Portland koppar hos Cykelkraft

Ringklockan Basil Portland är tillverkad i mässing och har en vacker tidlös design som påminner lite om svunna tider. Diameter: 55 mm

Endast 119 kr
 

Relaterade produkter

Ringklocka BBB Loud & clear svart

Ringklocka BBB Loud & clear svart
59 kr

Ringklocka med extra stark fjäder som ger en effektiv ringsignal. Därav namnet Loud and Clear. Fäste som skruvas fast på styret.

Ringklocka Spectra Schack

Ringklocka Spectra Schack
9 kr

Spectra ringklocka gör att du hörs ordentligt även i bullrig stadstrafik. I snygg design med schackrutor och med klang som hörs upp till 100 meter bort så kan du vara säker på att du kommer höras under rusningstimmarna i stan.

Ringklocka Spectra Classic Bell Blommig

Ringklocka Spectra Classic Bell Blommig
199 kr

Gör om din cykel till en klassiker! Med traditionellt ljud och kompakta storlek passar denna ringklocka utmärkt för alla som vill synas och höras.

Ringklocka Dimension Compass silver/svart

Ringklocka Dimension Compass silver/svart
119 kr

Dimension Compass Silver/Svart är en smart ringklocka med kompass! Ringklockan har en tydlig klang som gör att du hörs bra ute i trafiken eller i spåren. Kompassen kommer till användning när du är ute på äventyr i det vilda. Passar till styren som är 40mm eller smalare.

Nishiki XC Six herr svart medium

Nishiki XC Six herr svart medium
8 039 kr

Crosshybriden Nishiki XC Six trivs riktigt bra på asfalten, men ger dig samtidigt alla möjligheter att kunna flyga fram grusvägarna eller på din lokala motionsslinga. En framtida klassiker med dämpad framgaffel som både är smidig och lättrampad, samtidigt som den är designad för att du ska kunna ta en avstickare i lite mer äventyrlig terräng. En pigg och kvick pendlare som sällan strular och som inte backar för nya äventyr bara för att vägen råkar ta slut. Geometrin liknar Nishiki´s racehybrider och stommen utgörs av samma modern konstruktion med en kvalitativ ram med reducerad ramrör i aluminium. Det här är en cykel med kvick geometri som inbjuder till rappa cykelturer, dessutom på alla möjliga typer av underlag. Men bekväm komfort och smart funktion prioriteras hårt, och därför är cykeln utrustad med en dämpad framgaffel från SR Suntour (SF16 NEX HLO) med 63mm slaglängd och hydraulisk lockout (du kan låsa gaffel för att säkerställa effektiviteten på jämna underlag) samt dessutom en ställbar styrstam som gör det enkelt för dig att hitta precis rätt sittställning. Tack vare en beprövad drivlina med 24 växlar från kvalitetssäkra Shimano har du tillgång till en enorm bredd, vilket ser till att du har stor valfrihet i cyklingen. Utöver allt detta är Nishiki XC Six givetvis utrustad med lätthanterliga hydrauliska skivbromsar från Shimano som ser att du har alltid tillgång till pålitlig och konsekvent bromsprestanda, dessutom året runt och likväl i ur som i skur. De robusta hjulen har tåliga asymmetriska fälgar kombinerat med grovmönstrade däck med en lite bredare profil (37 mm), vilket ser till att cykeln utan problem klarar lite lättare terrängkörning. En zenbuddhist skulle nog vilja kalla storleken för den "gyllene medelvägen"... kör du med hårt däckstryck så rullar det ruskigt snabbt (speciellt på hårdare underlag) och med lite lägre lufttryck så maximerar du komfort och ökar greppet (speciellt på lösare underlag). Här kombineras tålighet och stabilitet med fart och reaktionssnabbhet, resultatet är en enormt användbar och imponerande praktisk allroundcykel som alltid hänger med. Och du, givetvis är denna praktiska Göteborgare redan från start utrustad med både stöd, skärmar, pakethållare, ringklocka och ett reflexkit.

Ringklocka Dimension Temple Of Tone guld/svart

Ringklocka Dimension Temple Of Tone guld/svart
89 kr

Dimension Temple of Tone guld/svart är en snygg ringklocka med kraftfullt ljud. Den fina designen gör din cykel personlig och den tydliga klangen gör att du hörs både på smågator som i stadstrafik. Modellen är liten så tar inte upp onödig plats på ditt styre. Klämman passar till styren som är 50mm eller smalare.

Ringklocka Basil Bloom Big Bell Indigo/blåblommig

Ringklocka Basil Bloom Big Bell Indigo/blåblommig
119 kr

Ringklocka Basil Bloom Big Bell matchar väskan med samma blommor men är fin som den är. Diameter 80 mm.

RINGKLOCKA MINIFIT SVART/VIT

RINGKLOCKA MINIFIT SVART/VIT
79 kr

RINGKLOCKA MINIFIT SVART/VIT