Ringklocka Dimension Temple Of Tone guld/svart

Ringklocka Dimension Temple Of Tone guld/svart billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Ringklocka Dimension Temple Of Tone guld/svart av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Ringklocka Dimension Temple Of Tone guld/svart hos Cykelkraft

Dimension Temple of Tone guld/svart är en snygg ringklocka med kraftfullt ljud. Den fina designen gör din cykel personlig och den tydliga klangen gör att du hörs både på smågator som i stadstrafik. Modellen är liten så tar inte upp onödig plats på ditt styre. Klämman passar till styren som är 50mm eller smalare.

Endast 79 kr
 

Relaterade produkter

Ringklocka Spectra Mini svart

Ringklocka Spectra Mini svart
39 kr

Ringklocka Spectra Mini svart

Monark Karin 7-växlad matt senapsgul 51 cm

Monark Karin 7-växlad matt senapsgul 51 cm
7 179 kr

När terrängen är kuperad eller vinden blåser i byar, då kan det vara skönt att ha några växlar till. Den sjuväxlade Monark Karin är en modern variant av storsäljaren och systermodellen Karin, men den har överraskande mycket gemensamt med Monark´s allra första damcyklar. Stommen till den karakteristiska svängda ramen skapades för över hundra år sedan och ett halvt sekel senare hade den mognat färdigt och fått det utseende som man än idag håller fast vid. Denna populära modell har ett minst sagt klassikt utseende och den populära formen har genom åren blivit något av ett signum för Monarks klassiska damcyklar. Allt startade i början av 1900-talet, men grunden har såklart uppdaterats och förfinats med jämna mellanrum under decennierna. Nuförtiden tillverkas ramen i aluminium istället för stål och så gott som alla komponenter har fått en ordentlig ansiktslyftning jämfört med vad de äldre släktingarna utrustades med. Däcken rullar bättre, sadeln är skönare, handtagen ergonomiskt utformade och både växlar och bromsar har blivit både lätthanterligare och effektivare. Modellen finns i flera snygga lacker och är redan från start utrustad med rejäla skärmar i plåt, pakethållare, cykelkorg, stöd, ringklocka, reflexer, belysning och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du får ha din cykel i fred.

Ringklocka Knog Oi Classic small svart

Ringklocka Knog Oi Classic small svart
199 kr

Knog Oi Classic passar till styren på 22.2 mm.

Ringklocka Basil Wanderlust Big Bell röd/fågelmönster

Ringklocka Basil Wanderlust Big Bell röd/fågelmönster
159 kr

Wanderlust Big Bell matchar väskorna i samma serie men även är fina som de är. Ø80 mm.

Ringklocka Spectra Classic Bell Flugsvamp

Ringklocka Spectra Classic Bell Flugsvamp
249 kr

Gör om din cykel till en klassiker! Med traditionellt ljud och kompakta storlek passar denna ringklocka utmärkt för alla som vill synas och höras.

Ringklocka XLC Easyfit svart

Ringklocka XLC Easyfit svart
79 kr

Ringklocka som hörs när det gäller. Smidigt fäste gör att du enkelt och snabbt monterar den på styret. Passar styren med upp till 31.8 mm i diameter.

Ringklocka Merida Mini Bell svart

Ringklocka Merida Mini Bell svart
29 kr

Merida Mini Bell är en funtionell ringklocka i tuff design, högt ljud ger säkerhet på vägen.