Ringklocka Spectra Classic Bell Flugsvamp

Ringklocka Spectra Classic Bell Flugsvamp billigt till cykel och fritid ✓ Säkra och robusta standardcyklar, hybridcyklar och mountainbikes ✓ Ringklocka Spectra Classic Bell Flugsvamp av hög kvalitet ✓ Cykelhjälmar, cykelkorgar, cykelkärror/cykelvagnar, belysning, reflexer samt andra cykeltillbehör ✓ Du köper Ringklocka Spectra Classic Bell Flugsvamp hos Cykelkraft

Gör om din cykel till en klassiker! Med traditionellt ljud och kompakta storlek passar denna ringklocka utmärkt för alla som vill synas och höras.

Endast 249 kr
 

Relaterade produkter

Ringklocka BBB Loud & clear svart

Ringklocka BBB Loud & clear svart
59 kr

Ringklocka med extra stark fjäder som ger en effektiv ringsignal. Därav namnet Loud and Clear. Fäste som skruvas fast på styret.

Monark Karla 9-växlad grön metallic 55 cm

Monark Karla 9-växlad grön metallic 55 cm
7 645 kr

Den stilmedvetna hybriden Monark Karla har precis allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil. Varje liten detalj har fått förtjäna sin plats och aluminiumramen har ett riktigt snyggt stuk med lite sköna retrovibbar. Men det här är definitivt en högst tidsenlig pendlare som inte bara är en godbit för ögat, utan även är snabb och dessutom rätt skön att sitta på när du vill känna hård fartvind i nyllet. En robust helhet där gammalt och nytt möts i en spännande blandning av moderna komponenter och tidsenliga tillverkningsmetoder. En lätt aluminiumram, ett smalt styre och släta däck gör Karla till en snabb skönhet som enkelt tar sig fram även när det är riktigt trångt på cykelbanan. En pålitlig drivlina med 9 utanpåliggande växlar ger mer än tillräckliga fartresurser, och dess hydrauliska skivbromsar levererar extremt pålitliga bromsresurser i alla typer av förhållanden. Karla har en utrustningslista som täcker de flesta behoven: rostfria skärmar, ringklocka, belysning och ett smidigt kedjeskydd. Den har har med andra ord precis allt du behöver för att snabbt kunna ta dig från A till B på ett sätt som både människa och miljö mår bra av. Modellen kräver inte speciellt mycket underhåll för att ställa upp som din dagliga trotjänare... och vi tycker verkligen att det finns något vackert med den tanken.

KNOG RINGKLOCKA KNOG OI LUXE SMALL BRASS

KNOG RINGKLOCKA KNOG OI LUXE SMALL BRASS
399 kr

KNOG RINGKLOCKA KNOG OI LUXE SMALL BRASS

Ringklocka Basil Noir svart

Ringklocka Basil Noir svart
119 kr

Basil Noir Bell matchar den nya Noir-serien men är även fina precis som de är. Diamter: 60 mm

Monark Kalle 26" svart 51 cm

Monark Kalle 26" svart 51 cm
5 499 kr

Monark Kalle är en 26? skön cruiser, en budcykel i modern tappning med svart aluminiumram och 3-växelnav. Frampakethållaren ger cykeln karaktär och en praktisk funktion med integrerade fästen för att klicka fast väska eller korg. Stramt svart lack med cremefärgad touch i dekaler och matchande däck förstärker det klassiska utseendet. Du sitter skönt i en snyggt arbetat komfortsadel. Kalle har fotbroms bak och v-broms fram. Lås ingår liksom stöd, belysning, reflexer och ringklocka.

RINGKLOCKA MINIFIT SVART/VIT

RINGKLOCKA MINIFIT SVART/VIT
79 kr

RINGKLOCKA MINIFIT SVART/VIT

Ringklocka Merida Mini Bell svart

Ringklocka Merida Mini Bell svart
29 kr

Merida Mini Bell är en funtionell ringklocka i tuff design, högt ljud ger säkerhet på vägen.